5 Sfaturi care te ajută să pariezi eficient

 advertising.ringier
.

Ca să câștigi de cât mai multe ori la pariurile sportive trebuie să înveți să pariezi eficient. Parierea eficientă te poate ține departe de pierderi pe bandă rulantă, te ajută să îți păstrezi banii câștigați și să ai șanse mari de câștig de fiecare dată. Eficiența parierii se obține în timp, după multe strategii aplicate și testate, după documentare și învățarea controlului de sine.

Dar odată ce stăpânești parierea eficientă vei câștiga mai bine, nu vei mai pierde atât de des și te vei bucura de cele mai bune experiențe pe care le poți avea la pariurile sportive. Îți prezentăm în continuare cinci cele mai bune sfaturi care te ajută să pariezi eficient.

Cele mai bune 5 sfaturi pentru a câștiga mai des la pariuri

Fixează un buget lunar de pariere – Nu paria peste cați bani ai alocat pentru parierea lunară, dacă ai pierdut tot nu continua să pariezi și să îți faci datorii, să cheltuiești toți banii pe care îi ai în casă. Un buget lunar pentru pariere te va ajuta să pariezi eficient mereu și să ai și o sumă de bani de la care să pleci când îți alimentezi contul la una din top case de pariuri online. Având o limită știi deja că nu poți pierde la nesfârșit și ești mai atent când pariezi și alegi meciurile pe care vei paria.

Evită să joci la recuperare – Dacă vezi că pierzi pe bandă rulantă nu încerca să pariezi doar ca să recuperezi banii pierduți. Nu îi vei recupera și vei ajunge să pierzi și mai mult. Nu te enerva, fii calm, analizează situația, vezi de ce pierzi, vezi ce poți face ca să câștigi din nou, alege alte meciuri, alte strategii de pariere. Jocul la recuperare e unul mai păgubos decât pare, așa că ar fi bine să te oprești și să iei o pauză mai lungă dacă vezi că lucrurile nu merg în direcția dorită.

Gândește mereu o strategie de joc înainte de pariezi – Nu începe să pariezi înainte să ai o strategie sau mai multe. Alocă timp documentării, testării strategiilor tale până să mergi la pariuri, vezi care merg mai bine, care îți pot mari șansele de câștig indiferent de ce fel de cote ai. Și când ai găsit cea mai bună strategie aplică acea strategie pe câteva pariuri la început și vezi dacă ai câștigurile dorite.

Pariază pe echipe, partide pe care le cunoști – Pariază doar pe sporturile pe care le știi, despre care te-ai documentat deja, pe echipele pe care le știi și nu te baza pe intuiția de moment și pe noroc. Doar așa ai șanse mari de câștig și parierea devine cu adevărat eficientă.Nu te baza doar pe cotele de la pariurile sportive – Vezi cote mici, crezi că sunt sigure și pariezi pe ele la nesfârșit. Cota se înmulțește cu miza și cam atât. E un număr. Te bazezi pe strategie și pe cunoștințele tale, pe documentare și pe experiență. Cotele mari îți pot aduce câștiguri mai bune uneori, cotele mici sunt mai puțin sigure decât par.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton