5 motive să oferi de Crăciun goblenuri cu diamante persoanelor dragi

 advertising.ringier
.

Pictura pe numere, desenul grafic, sculptura, modelajul şi realizarea de goblenuri sunt câteva forme artistice ce pot fi realizate cu succes de amatorii cu puţină experienţă în scop de relaxare. În ultimii ani s-a observat interes crescut pentru pictură pe numere şi goblenuri cu diamante. Acestea au numeroase avantaje putând fi realizate cu lejeritate și de copii, elevi, bătrâni sau adulţi activi în scop recreativ.

Goblen cu diamante – metoda constructivă de petrecere a timpului liber

Un goblen cu diamante nu este doar o creaţie artistică, dar şi o modalitate relaxare distinsă. Executarea unui goblen cu diamante ajută la dezvoltarea răbdării, a concentrării și memoriei, a îndemânării şi a spiritului artistic. Finalizarea unui tablou cu diamant va aduce mulţumire şi va creşte stima de sine a celui ce l-a realizat. 

Kit-ul cu goblen cu diamante conține o pânză imprimată cu un șablon, diamantele necesare pentru realizarea modelului predefinit, accesorii pentru realizarea operațiunii, sistemele aferente de prindere a tabloului şi instrucțiuni de utilizare.

Aplicarea micilor diamante pe pânza nu necesită tehnologii speciale, ci mai degrabă, răbdare şi atenţie, fapt ce face ca un goblen cu diamante să fie o alternativă antrenantă de petrecere a timpului liber şi de relaxare.

De ce să oferi persoanelor dragi în dar de Crăciun un goblen cu diamant?

Crăciunul este o sărbătoare specială şi o ocazie de a arăta celor apropiați cât de mult îi preţuieşti. Să oferi copiilor, bunicilor, şefilor, colegilor un goblen cu diamante este o modalitate plăcută de a le arăta cât îi apreciezi. Un asemenea cadou are o latură constructivă și îmbină genial plăcutul cu utilul. Dacă ai decis că vrei să impresionezi poţi să alegi chiar un goblen cu diamante personalizat. Acesta se poate realiza la comandă, prin imprimarea pânzei cu șablonul dorit. Poţi alege să impresionezi prin personalizarea cu o imagine reprezentativă, un portret, un logo sau un mesaj motivaţional. Astfel de daruri sunt întotdeauna de efect!

Motivele pentru goblenurile cu diamante pot fi considerate daruri alese sunt uşor de înţeles:

  1. Goblenul cu diamante este în sine o creaţie artistică, iar utilizatorul se va implica direct în executarea lui.
  2. Un goblen cu diamante poate fi transformat într-un tablou inedit şi ulterior expus în locuinţă, îmbunătăţind estetica acesteia.
  3. Realizarea goblenului este o activitate relaxantă şi recreativă. 
  4. Aplicarea diamantelor pe pânză îmbunătăţeşte abilităţile motrice, concentrarea şi răbdarea.
  5. Este un dar practic, deosebit şi, cu siguranţă, va produce plăcere. 

oferi cu ocazia Crăciunului un goblen cu diamante personalizat sau cu imagine predefinită persoanelor dragi poate fi modul tău de a-ţi arăta sentimentele. Indiferent de varianta pe care ai decis să o achiziţionezi, ai grijă să fie frumos ambalată, astfel surpriza va fi mai mare!

Sursă foto: Picteazapoza.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton