5 idei de styling pentru pantofii negri

 advertising.ringier
.

Pantofii negri de damă sunt extrem de populari și se găsesc în fiecare dressing pentru că sunt foarte ușor de combinat cu alte piese vestimentare. Pentru că negrul se potrivește practic la orice, femeile au adevărate colecții de astfel de pantofi pe care le utilizează ori de câte ori au ocazia. Iată mai multe idei de ținute cu pantofi negri pe care să le încerci.

Adidași negri de damă într-o ținută casual colorată

Ținutele casual colorate sunt perfecte pentru persoanele îndrăznețe cărora le place să iasă în evidență, dar oare ar trebui să utilizezi tot pantofi colorați la astfel de ținute? Uneori este suficient să pui o pereche de adidași negri damă și totul va fi perfect pentru a nu exagera foarte mult dacă în restul ținutei ai mai multe culori. De asemenea, chiar și în ținutele monocromatice, cum ar fi cele în nuanțe fosforescente spre exemplu, vei putea echilibra totul cu o pereche de pantofi sport negri. Dacă nu ești un mare fan al culorilor, poți opta pentru pantofi negri pe care să îi pui la o ținută all black și cu siguranță vei crea efectul dorit.

Pantofi sport negri într-o ținută smart office

Știai că poți lua pantofii sport și la birou? Cu siguranță știai! Poți purta o pereche de adidași negri de damă la birou alături de costumul preferat și de un tricou interesant sau o cămașă care să dea un vibe clasic ținutei. Nu contează cum combini de fapt piesele atâta timp cât le alegi pe cele potrivite și mai ales pe cele în care te simți bine.

Pantofi sport negri la fuste de blugi

O fustă de blugi clasică se va combina perfect cu o pereche de pantofi sport negri. În funcție de preferințele tale poți alege inclusiv adidași cu platformă sau o pereche de adidași negri de damă cu talpă din spumă care să te ajute să te deplasezi mai confortabil. Nu uita că totul în acest sens este despre confortul tău și nimic mai mult. Atunci când mergi trebuie să te simți bine, iar combinațiile dintre fustele din denim și pantofii sport au devenit clasice.

Pantofi negri cu rochii vaporoase

Poți purta o rochie vaporoasa și o pereche de pantofi negri. Acești pantofi pot fi oricare în care te simți bine, dar dacă vrei să încerci ceva nou, ar trebui să dai o șansă și pantofilor sport negri. Chiar dacă nu pare cea mai la îndemână alegere, adidașii negri merg perfect la rochiile vaporoase de vară și te vor aduce imediat în trenduri. În plus, vei putea merge confortabil oriunde ai nevoie fără să te gândești la cât de mulți pași ai de făcut. Doar alege cea mai confortabilă pereche.

Pantofi negri la ținutele pentru sală

Atunci când cauți o pereche de adidași negri pentru ținutele de sală vei descoperi imediat și avantajele. Negrul este o culoare care rezistă foarte bine, deci pantofii tăi își vor păstra mult timp aspectul și nu va mai trebui să îi schimbi atât de des.

Acestea sunt doar câteva idei, dar în realitate poți crea orice combinație îți vine în minte cu pantofi negri, atât cu cei sport cât și cu cei clasici sau chiar cu bocanci negri. Tot ce contează este că încălțămintea neagră este cea mai versatilă comparativ cu orice altă culoare.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton