5 idei de activități de făcut până la Crăciun

 bogdan.galca
.

În mod oficial, luna decembrie deschide sesiunea sărbătorilor de iarnă, o perioadă aglomerată, dar frumoasă din multe puncte de vedere. În primul rând, zilele libere sunt din ce în ce mai aproape, astfel încât ai ocazia să petreci timpul făcând activitățile preferate, pe care le-ai amânat până acum. Mai mult, încearcă să te relaxezi. Este drept că, de-a lungul anului, te-ai concentrat să rezolvi diverse proiecte la locul de muncă, ceea ce înseamnă că oboseala acumulată își spune cuvântul. 

Fără îndoială, meriți pauza care vine. Așadar, am întocmit o listă cu cinci activități festive, care te vor introduce în atmosfera de sărbătoare, în vreme ce te bucuri din plin de timpul dedicat în totalitate ție. 

  1. Pregătește o prăjitură inspirată de Crăciun

Chiar dacă nu strălucești în arta gătitului, asta nu te împiedică să experimentezi diverse preparate culinare. Turtă dulce, biscuiți cu aromă de scorțișoară, plăcintă cu mere – ai la dispoziție o mulțime de opțiuni de unde poți alege. Dă frâu liber imaginației și distrează-te alături de cea mai bună prietenă, pregătind desertul preferat. 

  1. Alege cadourile pentru cei dragi

Când spui Crăciun, gândul îți zboară inevitabil la daruri, fiind o perioadă perfectă pentru îndeplinirea dorințelor celor din jur. Astfel, poți alege pentru mama ta un cadou de Craciun care invită la un răsfăț aparte. Un set complet destinat îngrijirii corpului sau al tenului, parfumul preferat sau chiar un calendar advent îi vor aduce, cu siguranță, zâmbetul pe buze. 

În schimb, pentru bărbatul preferat din viața ta, adoptă un ton jucăuș. O pijama amuzantă cu personaje tematice, precum Grinch sau renii moșului, un joc de societate, pe care îl puteți juca împreună sau o husă de telefon personalizată se numără printre darurile creative. 

  1. Urmărește filme de Crăciun

În fiecare seară până la Crăciun, formează un obicei relaxant prin vizionarea unui film cu tematică de sărbători. Polar Express, O viață minunată, Cum a furat Grinch Crăciunul sau Cronicile Crăciunului sunt doar câteva titluri clasice pe care le poți urmări, în compania unei pături pufoase.

Cu toate acestea, unele persoane asociază perioada festivă cu ecranizări bazate pe elemente fantastice: seria Harry Potter, Stăpânul Inelelor sau Războiul Stelelor pot fi alternative perfecte pentru această iarnă. 

  1. Prepară o băutură delicioasă 

Fă o schimbare de la clasica ceașcă de cafea la cana apetisantă de ciocolată caldă. Partea bună este că nu există o rețetă anume care trebuie respectată. Din contră, poți combina ingredientele preferate pentru a obține băutura preferată. O poți orna cu frișcă, cocos, scorțișoară, bezele, biscuiți sărați sau bucățele de ciocolată albă sau neagră. 

Desigur, dacă nu poți renunța la cafea, optează pentru variante de sezon, aromate, sau înlocuiește laptele cu alte variante vegetale, cum ar fi cel de cocos, orez, soia, migdale sau caju. Pe lângă faptul că vor schimba plăcut gustul cafelei, acest tip de lapte este o alternativă sănătoasă. 

  1. Amenajează casa cu decorațiuni de Crăciun

După ce termini de curățat casa, creează o atmosferă plăcută și confortabilă prin elementele specifice acestei perioade. În primă fază, împodobește bradul cu globuri, beteală și instalații luminoase în culori variate. Învăluie camerele cu aromele deosebite ale lumânărilor parfumate, ce amintesc de mirosul de brad, ciocolată sau mere coapte. 

Pe lângă lista de mai sus, te încurajăm să începi proiecte care te pasionează. Citește cartea preferată, pe care o tot amâni din cauza lipsei de timp, vizitează târgurile de Crăciun, unde ai ocazia să găsești cadouri handmade sau petrece mai mult timp în compania familiei. 

Sursă foto: Unsplash.com

(P) Material publicitar realizat împreună cu Douglas

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton