5 elemente care influențează rezultatul tratamentelor anti-acnee la un centru specializat

 advertising.ringier
.

Tot mai multe persoane înțeleg importanța de a trata acneea în mod profesional, dacă aceasta este o problemă profundă, de lungă durată. Simplele loțiuni și creme din comerț nu reușesc să ofere rezultatele dorite, în timp ce în centre estetice specializate, cabinete cu experiență, se aleg abordări mult mai complexe, inclusiv cu tehnologie de ultimă generație pentru tratarea tenului în mod delicat și avansat.

„Avem tratamente diverse în cadrul cabinetului, pentru toate tipurile de ten indiferent de vârstă, dar în timp am ajuns să fim cunoscuți și căutați în mod deosebit pentru tratamentul anti-acnee. Lucrăm mult pe tenuri cu acnee pentru că suntem motivați și pentru că fiecare ten care vine cu o astfel de problemă este o provocare pentru noi. Acneea nu se tratează ușor, dar se obțin rezultate bune cu o abordare corectă, timp și răbdare”, se precizează pe website-ul unui centru estetic din București – centrul Elena Miron.

Pentru tratament acnee cât se poate de eficient, este important ca recomandările experților din cabinet să fie urmate cât mai atent. Iată mai jos 5 elemente care influențează rezultatul tratamentelor anti-acnee la un centru specializat:

1. Ritmul programarilor la centrul estetic

Planul de tratament trebuie urmat în urma unei analize atente a problemei specifice. La primele ședințe se tratează de obicei inflamațiile, dacă este vorba despre o acnee mai complicată cu pustule. Aceste ședințe vor fi la o distanță de două săptămâni unele de altele. Ulterior, distanța între ședințe poate crește la intervalul de 3 săptămâni. Tenul are nevoie de vindecare, aceste termene sunt foarte atent alese, analizându-se evoluția acneei. Coșurile trebuie extrase cât încă sunt mici. Amânarea unor ședințe poate pune în pericol planul de tratament, care va fi implicit mult mai îndelungat.

2. Folosirea produselor pentru acasă

Pe parcursul tratamentului anti acnee, dincolo de ședințele de la centrul estetic se recomandă – tot de către personalul din centru – utilizarea unor produse pentru acasă. Tenul trebuie astfel susținut cu o cremă medicament și un pachet de produse pentru tenul acneic sau gras – spumă demachiantă, o crema normalizantă, o crema cicatrizantă și un gel anti impurități.

3. Lipsa extracțiilor acasă

Conform celor de la centrul estetic Elena Miron din București, extracția coșurilor acasă amână sau complică evoluția pozitivă a tratamentului anti acnee. Trebuie ca pacientele să reziste tentației de a interveni pe cont propriu. Extracțiile acasă lasă urme care trec mult mai greu decât extracția de la centrul estetic, realizată în mod profesionist, fără risc de infecție, cu apartură de specialitate. Vindecarea tenului este mai rapidă dacă sfaturile profesionale sunt urmate în totalitate.

4. Comunicarea permanentă cu personalul de la centrul estetic

Dacă folosirea produselor pentru acasă determină probleme de ten sau dacă apar orice modificări neașteptate, trebuie contactat urgent personalul centrului. Este importantă comunicarea, căci la un tratament anti acnee timpul și deciziile schimbă evoluția în bine sau în rău.

5. Disponibilitatea bugetului necesar

Când se pornește un tratament anti acnee, se poate estima costul total al tratamentului, deși un cost fix este greu de comunicat pentru că fiecare pacientă este un caz unic, care necesită un număr diferit de ședințe sau tehnici utilizate. În orice caz, ritmul tratamentului trebuie urmat, deci bugetul trebuie gândit astfel încât să nu existe amânări sau întreruperi. Totuși, în afara de costul ședințelor, crema medicament și pachetul cu creme pentru acasă, nu există alte cheltuieli.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton