5 detalii de care să ții cont când vine vorba despre curățenia la birou

 advertising.ringier
.

Curățenia la birou poate fi menținută în mod eficient dacă optezi pentru serviciile unei firme specializate. În funcție de numărul de angajați și de specificul spațiului de birouri, vei stabili frecvența curățeniei (o dată sau de două ori pe săptămână) și ce alte servicii adiționale vei dori. În continuare, îți prezentăm cinci detalii de care să ții cont când vine vorba despre curățenia la birou. 

De asemenea, îți recomandăm și o firmă specializată pentru servicii curatenie Cluj, mai exact Novo Class. 

Alege cu grijă intervalul orar 

Ar fi de preferat să optezi pentru curățenie realizată înainte sau după orele de program ale companiei tale, pentru ca deranjul să fie cât mai mic. Bineînțeles, angajații unei firme de curățenie profesională, așa cum este și Novo Class sunt foarte discreți și nu vor deranja dacă va trebui realizată curățenia în timpul programului, însă de preferat ar fi să optezi pentru alt interval. Cel mai bine este să întrebi angajații dacă i-ar deranja prezența unei echipe de curățenie în timpul programului, iar în funcție de răspuns alegi intervalul orar potrivit. 

Ușurează munca echipei de curățenie 

Pentru ca timpul alocat curățeniei să se reducă și pentru a evita incidentele, ar fi de preferat să îți rogi angajații ca în ziua curățeniei să își așeze obiectele de pe birou așa cum vor să le găsească. Personalul firmei de curățenie acordă mare atenție detaliilor, iar curățenia pe birou implică ștersul prafului, a eventualelor pete și a obiectelor existente pe birou. Acestea vor fi așezate astfel încât să fie cât mai ușor de utilizat, însă dacă angajații tăi au anumite preferințe, ar fi bine să le indice, pentru a nu fi nemulțumiți că nu au la îndemână obiectele necesare și pentru a nu pierde timpul aranjând din nou biroul. 

Sala de ședințe trebuie să strălucească 

Sala de ședințe este poate cea mai importantă încăpere a unui spațiu de birouri. Aici se țin interviuri, ședințe, se primesc colaboratorii, se semnează contracte importante și așa mai departe. De aceea, este important ca sala de ședințe să fie impecabilă. În cazul în care ai observat de-a lungul timpului anumite probleme, este bine să le comunici firmei de curățenie, pentru a ști exact cum să le rezolve. Spre exemplu, dacă există anumite pete pe care te-ai chinuit să le ascunzi, o firmă de curățenie poate avea soluția potrivită pentru ele. Zgârieturi pe o masă din sticlă? Se pot elimina cu produse speciale, dacă sunt superficiale. Sala de ședințe este cartea de vizită a firmei tale și merită toată atenția ta.

Menționează dacă au fost cazuri de îmbolnăviri în rândul angajaților 

Curățenia la birou presupune și dezinfectarea spațiilor comune, însă este bine să menționezi dacă unul sau mai mulți angajați au avut recent o boală infecțioasă. Astfel, personalul firmei de curățenie își va lua măsuri de protecție suplimentare și vor ști exact cum să dezinfecteze locul pentru a preveni îmbolnăvirea celorlați angajați. Este foarte important ca spațiul de birou să nu fie doar curat, ci și dezinfectat. 

Menționează dacă dorești un serviciu extra 

Când contractezi serviciile unei firme de curățenie la birou, vei semna un contract în care vor fi specificați pașii ce vor fi urmați săptămânal. În cazul în care dorești și alte servicii care nu sunt incluse în pachet, tot ce trebuie să faci este să menționezi acest lucru și vei beneficia de un preț excelent și de expertiza echipei de curățenie. 

Așadar, ține cont de aceste detalii când alegi servicii de curățenie la birou! 

Sursa foto: https://novoclass.ro/

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton