3 motive pentru care să comanzi Calea Vindecării, noua carte scrisă de Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan 

 advertising.ringier
.

Vești bune de la BOOKZONE: este disponibilă la precomandă Calea Vindecării, noua carte scrisă de Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan, în dialog cu Florentina Fântânaru, jurnalist și realizator de emisiuni cu o vastă experiență. Poți plasa acum o comandă pentru carte și o vei primi începând cu data de 9 martie 2023. Această carte este potrivită pentru toți cei care își doresc să aprofundeze legătura dintre minte și inimă și să înțeleagă mai bine de ce vindecarea începe din minte. În continuare, îți vom prezenta trei motive pentru care să comanzi Calea vindecării, de la BOOKZONE. 

Înțelegi mai bine legătura dintre corp și minte 

Vreme de mai bine de 40 de ani, Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan a cercetat legătura dintre corp și minte, dintre inimă și creier, dintre știință și spiritualitate. Astfel, a ajuns la câteva concluzii de care fiecare om ar trebui să țină cont. Boala poate începe în minte (spre exemplu bolile provocate de stres), însă se poate vindeca tot cu ajutorul minții, dacă știm să o facem să lucreze în favoarea noastră. 

Conform profesorului Dulcan, în inimă se află rațiunea de dincolo de noi, cea care ne îndeamnă să găsim acele soluții bune atât pentru noi cât și pentru ceilalți, cea de care avem nevoie pentru a face saltul de la inteligență la înțelepciune. 

Înțelegi noțiuni transmise de o somitate în domeniul medical 

De-a lungul timpului, Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan este un adevărat specialist în neurologie și psihiatrie, care, în decursul timpului, a împărtășit cunoștințele și descoperirile sale atât publicului larg, cât și specialiștilor din domeniul medical. A publicat numeroase monografii, tratate medicale și monografii despre creier și felul în care mintea ne influențează viața mai mult decât ne putem imagina. 

În plus, pe parcursul îndelungatei sale cariere, el a publicat și cărți extrem de îndrăgite de publicul larg în care noțiuni din biologie, medicină și fizică cuantică se împletesc cu cele din spiritualitate. 

Calea vindecarii nu este prima carte de succes scrisă de Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan. El este și autorul bestsellerului Inteligența materiei. Această carte revoluționară a fost publicată inițial în timpul regimului comunist, într-o formă cenzurată. După căderea comunismului, a fost publicată în forma originală, astfel că toată lumea s-a bucurat mai multe informații extrem de interesante. 

În noua carte, profesorul Dulcan concentrează răspunsurile găsite, în urma muncii sale de-o viață, într-un format nou și prietenos, un dialog accesibil cu Florentina Fântânaru de care avem cu toții nevoie pentru a ne păstra echilibrul și sănătatea în vremuri dificile. 

Afli impactul emoțiilor și gândurilor negative asupra sănătății

Orice moment când gândim, orice emoție și orice sentiment sunt o pledoarie pentru viață, sănătate, fericire, bucurie sau, dimpotrivă, pentru boală și, în final, moarte.

– Prof. Dr. Dumitru Constantin Dulcan

Citind cartea vei afla de ce gândurile negative și stresul pot afecta sănătatea. După cum probabil ai observat și tu, tot mai mulți oameni sunt măcinați de boală în ultima perioadă, iar o parte dintre suferințe sunt cauzate de stres și de gândurile negative din viața de zi cu zi. Afecțiunile cronice se pot ameliora cu ajutorul minții, dacă înveți cum să o controlezi și să nu mai lași lucrurile negative să te influențeze până în punctul în care te afectează din punct de vedere fizic. 

De asemenea, în această carte vei mai găsi și răspunsul la întrebări pe care sigur ți le-ai pus și tu de câteva ori: 

  • Care este secretul longevității? 
  • Cum îți poți recupera energia după o zi stresantă? 
  • Cum te ajută subconștientul în procesul de vindecare? 

Așadar, dacă vrei să citești o carte de excepție, comandă Calea vindecării de la BOOKZONE!

sursa foto: www.bookzone.ro 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton