3 lucruri inedite pe care le poți face cu un selfie 

 advertising.ringier
.

Selfie este o poză de tip autoportret care poate fi făcută cu camera frontală a telefonului sau cu camera foto, cu obiectivul îndreptat către chip. Prima fotografie de acest tip a apărut în 1839, iar în 2013 selfie a fost cuvântul anului.  

Majoritatea oamenilor au început să-și facă poze de acest fel pentru a-și vedea evoluția în timp și transformările fizice, alții pentru a le posta pe rețelele sociale. Cert este că în prezent un selfie poate fi folosit în mult mai multe moduri.  

În acest articol îți prezentăm 3 lucruri la care poate nu te-ai gândit până acum, pe care le poți face cu un selfie. Citește rândurile de mai jos și afla de aici cum te poate ajuta o astfel de fotografie. 

Iată ce să faci cu un selfie în prezent: 

Credit rapid 

Au apus vremurile în care puteai să beneficiezi de un împrumut doar dacă pierdeai ore întregi la cozi și așteptai mai multe săptămâni pentru aprobare. 

Astăzi un selfie te poate ajuta chiar și atunci când vrei să obții bani rapid cu ajutorul unui credit. Banii îi primești în doar 5 minute, așa că reprezintă o opțiune excelentă pentru momentele în care problemele financiare urgente îți provoacă mari bătăi de cap. 

Astfel, un credit cu selfie poate fi aliatul de nădejde al situațiilor stresante, în care o anumită sumă de bani reprezintă salvarea. Ține stresul la distanță și telefonul aproape! 

Colaborări 

Dacă îți faci câte un selfie zilnic și ai contul de Instagram activ, poți primi anumite remunerații lunar pentru a promova anumite produse sau servicii. Altfel spus, poți să transformi plăcerea de a face poze într-un job creativ. 

În cazul în care devii influencer, companiile te pot plăti pentru a face reclamă anumitor produse. În acest caz, trebuie doar să-ți faci un selfie cu un articol, pentru a-l prezenta publicului. Este important ca pe lângă calitatea pozei, să existe o descriere amplă, în care să prezinți avantajele produsului și motivele pentru care îl recomanzi celor care te urmăresc. 

Concursuri 

Marile brand-uri organizează tot felul de concursuri online la care poți lua parte și tu, dacă parcurgi pașii necesari. Poți câștiga diferite lucruri, iar uneori mizele sunt destul de mari, cum sunt vacanțele exotice, de exemplu. 

Un astfel de concurs poate presupune să-ți faci un selfie în care să te strâmbi, în care să porți anumite piese vestimentare sau în care să zâmbești larg. În cazul în care petreci mult timp în mediul online, este posibil să întâlnești des astfel de concursuri. Participă și bucură-te de premii valoroase! 

Pentru a face selfie-uri de calitate, ai nevoie de un trepied care să te ajute cu susținerea telefonului, o lampa led circulară, astfel încât să ai o lumina bună la fiecare sesiune foto și câteva noțiuni tehnice de bază. De exemplu, este important ca întotdeauna pozele să fie drepte, nu înclinate, iar tu să te afli în centrul fotografiei, nu în zonele laterale ale cadrului. 

Așadar, un selfie poate fi de mare folos astăzi, dincolo de utilizările sale clasice. Cu o astfel de fotografie poți trece cu bine de problemele financiare, poți obține un job modern sau poți câștiga diferite lucruri ori experiențe.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton