3 electrocasnice de bucătărie care îți vor ușura viața

 advertising.ringier
.

De multe ori nu avem timp să preparăm mâncare, iar din acest motiv consumăm alimente nesănătoase, dăm mulți bani pe mâncare comandată sau mergem la fast food. 

Acest obicei este nociv, motiv pentru care ar fi indicat să încerci să îți ușurezi viața în bucătărie și să prepari alimente sănătoase, după rețete rapide. Există câteva electrocasnice care îți vor ușura viața în bucătărie și te vor ajuta să gătești mai des, cu plăcere.

Oala multicooker

Multicookerul este o minune în bucătărie și a devenit foarte popular deoarece te ajută să execuți mai multe metode de gătit, de la fiertul sub presiune până la gătitul la foc mic, într-un timp îndelungat până la gătitul la aburi. Mai mult, acesta poate fi utilizat și drept air-fryer, mașină de pâine, mașină pentru iaurt sau aparat pentru deshidratat. 

Oala multicooker ține locul multor aparate de care ai nevoie în bucătărie datorită funcțiilor sale multiple, iar mâncarea se gătește aproape singură. În plus, are mai multe nivele, astfel că poți găti felul principal și desertul în același timp. 

Robotul de bucătărie

Un robot de bucătărie te va ajuta să mixezi ingredientele în timp ce te ocupi de alte sarcini în bucătărie. În plus, reprezintă un lucru indispensabil atunci când trebuie să amesteci cantități mari de aluat, dacă vrei să nu obosești în timpul procesului. 

Vitezele multiple îți permit să îl folosești ca pe un mixer de bucatarie normal, pe care l-ai utiliza pentru piure sau o cremă, dar și pentru o cocă de pâine sau cozonac. 

Dacă alegi un robot mare, poți frământa chiar și 2 kg de făină, ceea ce înseamnă cantitatea necesară pentru două pâini de dimensiuni mari.

Storcător pentru fructe și legume

Fructele și legumele sunt o sursă importantă de vitamine și fibre, iar sucul stors din acestea reprezintă un mod bun prin care poți consuma doza de care ai nevoie în fiecare zi. 

Avantajul unui storcător de acest gen este că îți permite să realizezi rapid sucul tău preferat, astfel că îți poți pregăti fructele sau legumele de seara, iar dimineața la micul dejun le poți stoarce în doar câteva minute. Multe modele au și protecție împotriva stropilor, așa că poți face sucul chiar și înainte să ieși pe ușă, după ce te-ai îmbrăcat deja. 

Dacă te-ai săturat să petreci mult timp în bucătărie sau consideri că ai avea nevoie de puțin ajutor, există multe electrocasnice care îți pot face viața mai ușoară. Cele mai moderne electrocasnice au dimensiuni reduse, astfel încât pot fi încorporate în orice tip de bucătărie. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton