3 culori la modă pentru genți care vor merge cu orice în acest sezon

 advertising.ringier
.

Gențile sunt accesoriul perfect pentru orice ținută și pentru că se găsesc într-o mare varietate de forme, mărimi și culori poate fi dificil să o alegi pe cea potrivită. Totuși, vestea bună este că gențile se demodează mai greu, de aceea poți investi cu încredere în genți de calitate care vor arăta bine și după mult timp. Sezonul acesta au revenit în trenduri gențile supradimensionate, clutch-urile și gențile în carouri, iar în acest articol vei afla care sunt cele mai la modă culori în acest sezon.

Care sunt cele mai la modă culori pentru genți damă în acest sezon?

Gențile negre și cele în nuanțe de maro sunt preferate de majoritatea femeilor pentru că se potrivesc perfect la o mare parte din ținute și probabil fiecare femeie are cel puțin o geantă în aceste culori în garderobă. Dar ce culori să alegi atunci când vrei să ieși din zona de confort?

Verdele este cu siguranță opțiunea cea mai potrivită pentru că oferă o notă de culoare fără a exagera, iar pentru că această culoare este asociată cu natura, ea a devenit una din cele mai îndrăgite culori ale caselor de modă. 

O altă culoarea puternică, care îți va conferi un sentiment de siguranță și încredere este albastrul. Această culoare a fost în tendințe și în vară așa că s-ar putea să ai deja o geantă în nuanțe de albastru în garderobă, dar dacă nu ai, o poți comanda de la https://epantofi.ro/c/genti. Iar dacă ai ales o ținută în nuanțe de crem, gri sau una complet albă, o a treia culoare pe care să o alegi dacă ești în căutarea unei genți damă este galbenul.

Cum alegi geanta potrivită în funcție de ținută?

Dacă ținuta pe care o afișezi este una elegantă, atunci alegerea potrivită este reprezentată de un model de geantă de ocazie. Astfel că pentru momentele în care nu ai nevoie de multe lucuri la tine, o geantă tip plic este obiectul perfect. Găsești multe modele de genți tip plic de diferite culori, așa că vei găsi cu siguranță una care să îți fie pe plac.

Gențile de dimensiuni mari sunt pentru purtarea de zi cu zi. Aceste modele îți oferă spațiul de depozitare de care ai nevoie. În plus, ele pot fi asortate la orice ținută, inclusiv cu o ținută în a cărei componență intră o pereche de teniși de pe https://epantofi.ro/c/femei/sport/tenisi

Ce modele de genți damă să alegi dacă porți teniși?

Dacă preferi tenișii, vestea bună este că există foarte multe modele și culori de genți pe care să le asortezi la perechea preferată de teniși. O combinație tot mai apreciată este cea de teniși albi cu un clutch în nuanțe metalice sau poți asorta la aceeași pereche de teniși și o geantă în carouri. 

Dacă îți plac tenișii negri cu diferite modele pe ei, iar ținuta pe care alegi să o porți este una casual poți alege o geantă supradimensionată tot de culoare neagră care îți dă avantajul că poți duce cu tine toate lucrurile de care ai nevoie. Poți citi și 4 sfaturi despre cum să alegi tenișii de damă perfecti pentru purtarea de zi cu zi dacă ai rămas în pană de idei pentru ținutele viitoare.

Abundența de modele de genți de damă îți dă posibilitatea de a face o mulțime de combinații vestimentare. Așa că ai opțiunea de a alege modele de genți care merg la mai multe ținute sau de a alege câte un model pentru fiecare ținută sau ocazie în parte. Totul depinde doar de tine și de preferințele tale.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton