3 cărți thriller ce te vor captiva toamna aceasta

 advertising.ringier
.

Cărțile thriller se află în topul preferințelor când vine vorba despre lecturi de toamnă. Sunt captivante și sunt perfecte pentru a fi citite în serile răcoroase, alături de o cană mare de ceai. În continuare, îți prezentăm trei cărți thriller pe care le poți comanda de la BOOKZONE. 

Cartea Casa de sticla, de Eve Chase este unul dintre cele mai așteptate titluri de anul acesta. Cartea prezintă povestea unui bebeluș abandonat într-o pădure străveche. Acesta a fost salvat de locuitorii unui conac din zonă, la rândul lor refugiați după ce le-a ars casa din Londra. Bebelușul aduce multă bucurie, însă și sentimente de teamă. Familia și bona se tem că autoritățile ar putea să ia fetița și astfel hotărăsc să trăiască izolați de lume. Deși pare un plan bun în teorie, din nefericire, la câteva zile este găsit și un cadavru în zona, iar lucrurile scapă de sub control. După zeci de ani, regăsim o femeie ce se confruntă cu întrebări despre trecut și care este dispusă să facă orice pentru a afla adevărul. 

O altă carte ce te va ține cu sufletul la gură este The Gray Man. Asasinul din umbră, de Mark Greaney. Cartea a inspirat și filmul de pe Netflix cu același nume (The Gray Man). Trebuie să menționăm că acest volum face parte dintr-o serie captivantă, pe care o poți găsi la BOOKZONE. În primul volum al seriei, Asasinul din umbră, îl vei cunoaște pe Court Gentry, supranumit Cameleonul. Acesta face parte din lumea fascinantă a spionajului internațional și pornește într-o misiune de salvare riscantă. Lucrurile nu merg conform planului, astfel că devine chiar el ținta a 12 grupări de mercenari. Cameleonul va fi singur într-o lume a intrigilor la nivel înalt și va trebui să își salveze viața. 

Nu puteam să nu îți recomandăm și o carte scrisă de către una dintre cele mai apreciate autoare din ultimii ani: Jennifer L. Armentrout. Cartea se numește Nu te uita în urmă și prezintă povestea Samanthei, o străină în propria viață. Toată lumea credea că are tot ce și-ar putea dori: o familie bogată, un iubit grijuliu și popularitate. Într-o noapte, dispare împreună cu cea mai bună, Cassie și lucrurile iau o întorsură ciudată. Samantha se întoarce, însă nu își aduce aminte nimic dinainte de dispariție. Cu timpul, începe să își aducă aminte frânturi din viață și o șochează să descopere ce devenise și faptul că prietena ei cea mai bună îi era de fapt dușmancă. Își dă seama că pierderea memoriei o va ajuta să devină o versiune mai bună a sa și să îi trateze pe cei apropiați mai bine. Timpul trece, iar Cassie este în continuare dispărută, singura care știe adevărul fiind Sam. Sau cel puțin, așa credea. Se pare că o persoană mai știe ce s-a întâmplat cu adevărat în acea seară și dorește să se asigure că Sam va păstra tăcerea. În continuare, Sam crede că pierderea memoriei este singurul lucru care o ține în viață. 
Dacă ți-am atras atenția și îți dorești aceste carti de fictiune de la BOOKZONE, nu uita că le poți comanda la prețuri excelente și cu livrare rapidă.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton