O nouă ediție Otravă pentru Codin! Otravă și Ioana State dezbat cu umor subiectele momentului: Protestul PSD, Gay Pride și... Simona Halep

 Dana Enache
.

O nouă ediție Otravă pentru Codin! Cum Codin este plecat, Otravă are…. o invitată specială: Ioana State, finalistă iUmor! Dezbat împreună, cu tact si ironie, subiectele momentului: protestul PSD, Gay Pride și… meciul de Grand Slam al Simonei Halep!

 

Cum Codin Maticiuc a plecat într-o nouă călătorie și l-a lăsat singur pe Otravă, bloggerul s-a văzut nevoit să aducă un invitat la înălțime pentru ediția de azi a emisiunii Otravă pentru Codin, difuzată pe pagina de Facebook Revista VIVA!, începând cu ora 21.00. Cine îi va fi alături lui Otravă? Ioana State, finalista iUnor, tânăra care a cucerit Internetul cu textele ei savuroase.

Evenimentele din weekend au fost imposibil de trecut cu vederea. Miting-ul PSD, Parada Gay și Grand Slam-ul câștigat de Simona Halep sunt cele trei știri majore pe care Otravă și Ioana le dezbat azi. În stilul lor caracteristic, cu tact, umor și ironie, așa cum ne-au obișnuit de fiecare dată în emisiunea Otravă pentru Codin.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton