O ediție specială Otravă pentru Codin! Cum s-a văzut de la ei protestul Diaspora: unul a fost în stradă, celălalt nu

 Oana Popoiag
.

Luna august a început cu evenimente frumoase, dar în ultimele zile s-a transformat într-un roller coaster de foc. Românii au ieșit în stradă pentru a cere demisia guvernului, iar restul e istorie…Codin și Otravă comentează incidentele din timpul protestului Diaspora. Două puncte de vedere diferite, două povești distincte, în emisiunea Otravă pentru Codin, difuzată pe pagina de Facebook Revista VIVA! începând cu ora 20:00.

Luna august ne-a răsfățat cu evenimente frumoase, precum faptul că Simona Halep a mai câștigat un turneu sau că în weekend a avut loc Summer Well, dar în ultimele zile a pus țara pe jar. Nu canicula a fost știrea principală de data aceasta, ci nemulțumirile românilor de aici și din diaspora, cristalizate într-o înlănțuire de proteste anti-guvern care ar fi putut fi pașnice dacă nu ar fi debutat cu intervenția în forță a jandarmilor asupra manifestanților. Cei aflați în Piața Victoriei s-au trezit asaltați în prima seară de protest cu gaze lacrimogene și tunuri cu apă, rezultatul fiind că peste 400 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Otravă a fost unul dintre zecile de mii de oameni ieșiți în stradă și vine cu relatări de la fața locului despre haosul creat și cum a văzut el aceste zile de foc. Codin nu a mers în Piață, iar ulterior a postat în social media un mesaj pe care l-a catalogat singur ca 'sinucigaș'. Află de ce a ales Codin calea de mijloc și de ce Otravă a ales să iasă în stradă din emisiunea Otravă pentru Codin, pe care te invităm să o urmărești pe pagina de Facebook Revista VIVA! începând cu ora 20:00.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton