O petrecere de poveste și subiecte fierbinți, întoarse pe toate părțile, la Otravă pentru Codin

 Alina Dan
.

Otravă și Codin s-au întors de la TIFF. O ediție cu multe evenimente cool și cu vedete de prim rang din cinematografia românească și mondială. Cum a fost anul acesta la cel mai important festival de film, ce să nu ratezi la anul, mai ales că TIFF face majoratul, afli de la cei doi realizatori. 

De la Cluj, au ajuns la Iași pentru a bifa cea de-a doua ediție a celui mai important festival de muzică din Moldova. Afterhills ediția 2018, spun cei prezenți, se înscrie, din acest an, în itinerariul festivalurilor de muzică din România pe care nu ai voie să le ratezi. Ce a fost cool, dar și ce putea fi mai bine, afli în emisiunea din această seară, de la Otravă și Codin.

Cei doi nu au ajuns în Costa Rica, dar au ajuns ecourile de acolo până la ei. Și ecourile nu sunt tocmai bune: Elena Udrea, care are statul de azilant în Costa Rica, a aflat, în această după -amiază, că în România a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare – sentința este definitivă – în dosarul Gala Bute. Ce vor spune Otravă și Codin despre acest subiect? Afli în emisiune.

Bucureștiul nu a fost la fel de cool precum Iașiul sau Clujul, în ultimele zile, dar, ecourile pozitive de la VIVA! Party 2018 sunt încă vii, așa că au mai îmblânzit atmosfera de proteste pro Kovesi care au fost și pro PSD care vor fi. Cum să le privim noi, ce să înțelegem de aici? Poate ne lămurim în emisunea Otravă pentru Codin din această seară.

Ah! Și noi suntem tare curioși care e treaba cu apa neagră!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton