Dieta preferată a bărbaților din toată lumea: Cum slăbești cu bere

 Lupescu Anca
.

Dieta cu bere este inventată de irlandezi de mai bine de 300 de ani. A fost creată în Dublin și, așa cum o spun și reclamele, berea are câteva efecte pozitive asupra organismului, asta în cazul în care este consumată cu măsură.


În Irlanda, donatorilor de sânge și pacienților care au suferit o operație li se oferă un pahar cu bere pentru a îi ajuta să se refacă.


În dieta cu bere trebuie să bei doar bere, fără alte alimente. Irlandezii cred că berea are suficiente valori nutriționale ca să fie consumată exclusiv.
Dieta irlandeză nu este însă deloc sănătoasă.

Pierderea în greutate cauzată de această dietă este de fapt pierderea retenției de apă din organism și lipsa alimentelor solide din dietă.


Deși poți slăbi considerabil, este o dietă care apelează la înfometare și nu respectă nicio regulă de nutriție. Nu există grăsimi sau proteine, lucru deloc benefic pentru organism.


În plus, dieta cu bere nu respectă regula consumului moderat de alcool, iar alcoolul afectează pierderea în greutate.


Deși este o dietă populară, dieta irlandeză cu bere nu este deloc recomandată de nutriționiști. Așa că, cel mai bine ar fi să consumi berea în mod responsabil, la ocazii, ca o recompensă, nu ca mod de viață.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton