Zodii diurne. Ce înseamnă și cum afli dacă faci parte dintre acestea

 Lupescu Anca
.

Zodii diurne. Ce înseamnă și cum afli dacă faci parte dintre acestea? Uneori, oamenii nu se simt ca în semnul lor zodiacal, dar te-ai întrebat vreodată de ce? Atunci când ne gândim pentru prima dată la astrologie, de obicei avem tendința de a căuta predicții pentru semnul nostru solar, dar de fapt există o întreagă hartă care alcătuiește ceea ce suntem.

Zodii diurne. Ce înseamnă și cum afli dacă faci parte dintre acestea

În funcție de ceea ce căutăm, de cele mai multe ori contează mai mult Semnul nostru lunar, alteori este vorba de Venus, dacă suntem în căutarea unor răspunsuri pentru dragoste, iar dacă încercăm să ne dăm seama cum comunicăm, ar putea fi Mercur.

6 zodii care se enervează foarte repede

De ce nu te simți ca și semnul tău zodiacal? Are legătură cu faptul că ești o zodie diurnă sau nocturnă.

Dar ideea este că în hărțile noastre natale și în viețile noastre se întâmplă o mulțime de lucruri care merg dincolo de ceea ce este semnul nostru solar.

De fapt, mulți dintre noi, pe măsură ce îmbătrânim, ne identificăm mai puțin cu Semnul nostru solar, dar ai auzit vreodată de faptul că avem o hartă natală de zi sau de noapte?

Nu este vorba doar despre faptul că te-ai născut ziua sau seara, ci despre locul în care Soarele tău cade în harta ta.

Această practică se bazează pe o practică astrologică tradițională mai puțin cunoscută de împărțire a hărții natale în două secte.

Primul se numește Diurnal, care este o hartă diurnă, iar al doilea este Nocturnal, reprezentând harta nocturnă.

În funcție de locul în care cad Soarele și planetele tale, există o diferență în modul în care aspectele hărții tale lucrează împreună, ceea ce înseamnă că afectează și semnele cu care te identifici cel mai mult și de ce nu părea niciodată că Semnul tău solar se potrivește.

Cum să-ți dai seama dacă ai o hartă diurnă sau nocturnă

Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să folosești un calculator pentru a afla harta ta natală, ceea ce înseamnă unde se aflau toate planetele la momentul nașterii tale. 

Citește și: 5 zodii care se întorc după o despărțire.Nu renunță ușor la persoana iubită

După ce ai făcut asta, găsește linia orizontală de pe ASC (semnul tău ascendent) pentru a vedea pe ce parte se află Soarele tău sau, chiar mai ușor, uită-te să vezi în ce casă apare Soarele tău. Dacă Soarele tău se află deasupra liniei orizontale (sau a orizontului) sau în Casele 7-12, atunci ești o zodie diurnă.

Dar dacă Soarele tău se află sub linia orizontului sau în Casele 1-6, atunci ești zodie nocturnă. Este atât de simplu!

Acele persoane care se află pe o hartă Diurnă tind să fie mai extrovertite și orientate spre acțiune, în timp ce dacă ai o hartă Nocturnă, atunci este mai probabil să îți folosrșyi intuiția și emoțiile pentru a te ghida, indiferent de Semnul Solar.

Ceea ce este, de asemenea, interesant este că, în funcție de Harta Diurnă sau Nocturnă, planetele și semnele pot apărea puțin diferit, uneori doar mai puternice, iar în alte cazuri cu caracteristici complet diferite.

Acest lucru este deosebit de important în relații, deoarece adesea constatăm că cele în care unul dintre parteneri are o hartă Diurnă, în timp ce celălalt are o hartă Nocturnă, de cele mai multe ori reușesc să găsească un succes mai mare și o mai mare longevitate în relație, împreună cu o senzație mai pasională.

Citește și: 5 zodii care trădează mereu.Nu trebuie să le ai lângă tine

Motivul pentru care acest lucru apare este că echilibrul dintre zi și noapte creează adesea același echilibru în relații; nu avem niciodată nevoie de cineva la fel ca noi, ci de cineva care este tot ceea ce nu suntem noi, astfel încât să ne putem completa unul pe celălalt.

Caracteristici zodii diurne

Ai tendința de a te raporta mai mult la Semnul tău solar și chiar de a-l duce la extrem uneori, mai ales dacă te-ai născut sub un semn de foc, cum ar fi Berbecul. Ai tendința de a fi mai orientat spre acțiune și mai expresiv fizic în viață.

Citește și: Zodiile care sunt geloase pe succesul altora

De obicei, mereu în mișcare sau sufletul petrecerii, nu sunt multe lucruri care te pot încetini. Îți place să fii în centrul atenției, dar poți merge puțin prea departe uneori. Ai o poftă de viață neobișnuită care îi atrage pe ceilalți către tine.

Dacă ești zodie nocturnă, probabil că rezonezi mai mult cu Semnul tău de Lună și poți simți lucrurile și mai profund, mai ales dacă ești un semn de apă. Ai tendința de a fi mai liniștit și puțin mai retras.

Îi observați destul de mult pe ceilalți și viața înainte de a lua decizii bruște și conduceți cu inima și cu sentimentele, ceea ce s-ar putea să nu iasă întotdeauna așa cum ați planificat. Ai o latură misterioasă a semnului tău zodiacal care îi atrage pe ceilalți ca și cum ar fi vrăjiți.

Diagrama diurnă (de zi):

Soare: mai ambițios, mai carismatic și mai sociabil.

Jupiter: orientat spre acțiune, un făcător.

Horoscop aprilie 2022 pentru toate zodiile

Saturn: atitudine de preluare a responsabilității, multitasking, lipsit de răbdare.

Mercur: (dar numai dacă apare înaintea Soarelui), vorbește tare, îi place să fie în atenția publicului, mai mult gândesc decât simt.

Semnele zodiacale într-o hartă diurnă:

Berbecul este concentrat, determinat, direct, tranșant.

Gemenii sunt mai reci, mai puțin predispuși să se intereseze de ceea ce cred ceilalți.

Leul este în centrul atenției, orientat spre sine, își asumă riscuri.

Balanța este perfecționistă, nu ascultă bine, axată pe obiective și succes.

Săgetătorul este orientat spre sine, se răzgândește des.

Vărsătorul schimbă lumea, este martir și nu are nevoie de nimeni (sau așa pare).

Casele și lecțiile lor într-o hartă diurnă:

Casa a 7-a: Relații, compromisuri și timp liber.

Casa a 8-a: Schimbare și transformare, îmbrățișarea a ceea ce se întâmplă în loc să încerci să o dirijezi.

Casa a 9-a: Spiritualitate, permițând sistemului tău de credințe să se schimbe odată cu lecțiile învățate.

Casa a 10-a: Ambiție, echilibru în muncă, acasă și în viața de familie.

Casa a 11-a: Prietenia, învățând să dai la fel de mult pe cât vrei să primești.

Casa a 12-a: Secrete, încredere în cei din jur pentru a te relaxa ca fiind tu însuți cu adevărat.

Sursa foto: Shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton