Zodii de aer - caracteristici

 Lupescu Anca
.

În astrologie, există zodii de aer, de foc, apă și pământ. Semnele de aer sunt gânditoare, comunicative și cei care acționează în cadrul zodiacului. Ei analizează, sintetizează și se gândesc bine înainte de a lua decizii. Trec prin viață cu viteză, fără să se oprească pentru a-și trage sufletul. Inteligența lor îi ajută să ia decizii cu ușurință. Aceste zodii de aer conduc cu creierul lor (spre deosebire de, să zicem, semnele de apă, care conduc cu inima).

Zodii de aer – care sunt

Ei au capacitatea de a vedea situațiile dintr-o perspectivă intelectuală, fără a fi umbriți de emoții. Pot părea reci sau chiar lipsiți de sentimente, dar cu siguranță au emoții – doar că le place să le păstreze în privat în loc să le arate. 

Semnele de aer se referă la idei, realizări și informații corecte. Sunt mereu concentrați pe detalii – și da, vor sublinia fiecare greșeală de tipar. Dacă ai nevoie de cineva care să se gândească la o idee genială și apoi să o ducă la îndeplinire, apelează la un semn de aer.

Femeia Gemeni – trăsături ale zodiei, temperament și caracter. Cu cine e compatibilă

Semnele de aer știu cum să dea startul oricărei petreceri! Ei se pot înțelege cu oricine – inclusiv cu cei care nu fac parte din grupul lor social. 

Caracteristici zodii de aer

Semnele de aer sunt maeștri atât în discuțiile de politețe, cât și în cele profunde, și știu cum să își folosească inteligența pentru a ieși din momentele stânjenitoare. Firea lor spirituală și fermecătoare înseamnă că prosperă la orice întâlnire socială. Dacă te gândești la un fluturaș social, probabil că ai în minte un semn de aer.

Bărbatul Gemeni – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine este compatibil

Semnele de aer sunt, de asemenea, cele mai iertătoare semne ale zodiacului – ele pot înțelege că, în momente de emoție puternică, oamenii pot spune și face lucruri care îi pot răni pe alții. 

Nu că ei ar face vreodată același lucru! Vibrația lor rece și liniștită îi ajută să navigheze prin drame, dar, deși sunt în mare parte corecți, darul lor de perspectivă înseamnă că pot fi mai reci decât celelalte elemente și ar putea părea distanți în comparație cu, să zicem, un semn de apă emoțional.

Semnele de aer sunt Gemenii, Balanța și Vărsătorul.

Femeia Vărsător – cum să te comporți cu ea. Trăsături ale zodiei și compatibilități

Pur și simplu se înțeleg~ unii pe alții. Semnele de aer vibrează, de asemenea, cu semnele de foc. Aceste două sunt ceea ce se numește „elemente congeniale”, ceea ce înseamnă, în esență, că, deși sunt diferite, se potrivesc în mod natural unul cu celălalt.

Gemeni

Gemenii este un semn de aer mutabil, ceea ce înseamnă că vine la sfârșitul unui anotimp (primăvara, în acest caz) și este cunoscut ca fiind flexibil. Acest semn are capacitatea de a înțelege situațiile de la un kilometru distanță, ceea ce îi ajută să ia decizii cu ușurință. Nu există un mod corect sau greșit de a gândi sau de a acționa, potrivit Gemenilor.

Bărbatul Vărsător – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine este compatibil

Ei sunt cei care împărtășesc știrile importante, adevărul și bârfele. Cei care îi urăsc spun că au două fețe, dar, ca semne mutabile, ei sunt de fapt doar foarte flexibili din punct de vedere social și știu cum să treacă de la un grup social la altul. De asemenea, nu iau lucrurile prea în serios,.

Balanță

Balanța este un semn cardinal de aer, ceea ce înseamnă că vine la începutul unui anotimp (toamna) și este cunoscută ca fiind un lider. 

Balanțele intelectuale critică arta și societatea, deoarece ajută la modelarea lumii. Iar zvonurile sunt adevărate – sunt cochetele zodiacului. De asemenea, sunt semnul relațiilor și sunt mereu îndrăgostiți de cineva. 

Femeia Balanță – cum să te comporți cu ea și ce temperament are. Compatibilități și perioadă

Și probabil că cineva se îndrăgostește și de ei – sunt guvernați de Venus, ceea ce înseamnă că sunt în mod natural conectați la tot ceea ce are legătură cu frumusețea și plăcerea.

Vărsător

Vărsătorul este un semn de aer fix, ceea ce înseamnă că se încadrează în mijlocul unui anotimp (iarna) și este cunoscut ca fiind încăpățânat. Sunt reprezentați de purtătorul de apă pentru că oferă cunoaștere lumii. 

Bărbatul Balanță – cum să îl ții aproape. Trăsături ale zodiei și compatibilități

Vărsătorii sunt umanitarii zodiacului și vorbesc cu și pentru colectivitate. Ei procesează situațiile, relațiile și știrile într-un ritm mai profund și mai lent decât celelalte semne de aer, deoarece sunt concentrați pe imaginea de ansamblu – încearcă să vadă cum informațiile pe care le află pot ajuta societatea să evolueze.

Vărsătorul este uneori numit „ciudatul” sau „extraterestrul” zodiacului, deoarece mărșăluiește în ritmul propriei tobe. Au tendința de a fi inovatori, gânditori unici care vin cu idei ieșite din comun care sunt de fapt destul de geniale.

Sursa foto: Shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton