Vrei să-i iei copilului tău un animal de companie? Oamenii de știință spun că beneficiile sunt mai mari decât dacă ar avea un frate sau o soră

.

Copilul tău insistă să îi iei un animal de companie? Cercetătorii de la Universitatea Cambridge spun că efectele pozitive surclasează chiar și beneficiile aduse de un frățior sau o surioară.

Copilul tău este singur la părinți și nici nu-ți trece prin minte să devii mamă a doua oară. Pe de altă parte, ți-ai dori să aibă un partener de joacă, un companion…

Soluția e simplă: de ce nu i-ai lua un cățel sau o pisică? Nu de rasă, în felul acesta salvezi și un suflețel din adăpost.

Citește și:

Felul în care dormiți arată cât sunteți de fericiți în cuplu! Oamenii de știință se referă la un detaliu surprinzător

E foarte sensibil, plânge mult? Simptomele depresiei la copii

Copiii care cresc alături de animale de companie au imunitate mai bună, risc mai mic să dezvolte alergii și învață să devină responsabili și empatici.

Însă oamenii de știință măresc miza într-un mod absolut surprinzător! Copiii care au un cățel drept animal de companie sunt mult mai puțin conflictuali și au o mai mare satisfacție de viață.

Iar elementul surpriză este că satisfacția e mult mai mare când au un animăluț, decât atunci când au un frate sau o soră…

Vezi și: Iepurele ca animal de companie. Ce rase de iepuri să alegi

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton