Vrei o viață sexuală mai bună? Ce greșeli să nu faci în pat

Viața ta sexuală lasă de dorit? Pasiunea a dispărut? Iată ce greșeli să nu faci în pat, fie că sunteți împreună demult sau la început de relație.

Pasiunea nu ține o viață întreagă, iar pentru noi scântei în dormitor și ca relația să meargă e nevoie de ceva muncă, imaginație și multă comunicare.

După 10 ani împreună evident că atracția nu mai este la fel ca în prima zi, ori dacă abia ați devenit un cuplu, procesul amplu de cunoaștere necesită timp. Așadar, iată ce greșeli să nu faci în pat!

Nu îi spui ce îți place

Nimeni nu citește gânduri, iar mai ales la început durează până vă rodați împreună la capitolul sex, până descoperiți pozițiile preferate, gesturile care te fac să-ți piezi mințile.

Așadar, discutați despre asta, fără rușine, ca o explorare reciprocă. Poate la un pahar cu vin, într-o seară relaxantă, tolăniți pe canapea, ori ca un joc – parte din preludiu.

Foarte important e să subliniați nu doar ce vă excită, ci și care sunt acele lucruri interzise, limitele în sex, ce nu acceptați niciodată, ori ce sunteți dispuși să încercați să vedeți dacă vă place.

Acest ultim element este valabil și pentru cuplurile cu vechime, ce doresc să testeze jocuri de rol, fantezii, sex în public sau jucării sexuale.

Citește și:

Vrei să fii mai sănătos sau fericit? 7 beneficii ale îmbrățișărilor

Ai grijă cu cine te căsătorești! Cum îți influențează partenerul cariera

Uiți de preludiul… mental

Toată lumea a auzit de preludiu, iar unii bărbați uită complet de el. Dar preludiul nu înseamnă doar câteva minute de săruturi, mângâieri, atingeri.

Cea mai erogenă zonă a corpului este CREIERUL, de aceea este esențial să te folosești din plin de această armă.

Trimite-i peste zi poze incendiare, propuneri indecente, amenințări seducătoare despre ce-l așteaptă când urmează să vă întâlniți acasă.

Preludiul nu începe în dormitor, sufragerie sau cum ați pășit pragul casei. Poate fi demarat oricând în cursul zilei, ca o joacă sexuală mentală.

Nu este necesar să îi trimiți zeci de poze sau de mesaje, doar câteva care să-i aprindă imaginația și să-i stârnească dorința.

Refuzi sexul de dimineață

Seara, după o zi grea la serviciu, treburi în casă, avut grijă de copii etc chiar mai ai chef de sex? Nu prea!

Dimineața ar putea fi o soluție bună, mai ales că nivelul de testosteron al bărbaților atinge cote maxime. De aceea vor domnii sex dimineața.

Ce te împiedică să începi ziua cu puțină plăcere?! În plus, sexul se pare că stimulează sistemul imunitar, deci vei fi și mai sănătoasă. Vezi? Numai avantaje…

 

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton