VIVA! Shopping with Stars: Vedetele și-au înnoit garderoba la ParkLake Shopping Center!

 Cica Cristina
.

Un eveniment în pandemie? Da! Într-un cadru restrâns, cu mască și cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță, vedetele au petrecut o după-amiază relaxantă la ParkLake Shopping Center, unde și-au înnoit garderoba cu piese vestimentare din noul sezon de primăvară-vară. La fix pentru Sărbătorile Pascale care bat la ușă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

De Paște, indiferent că este pandemie sau nu, mulți își doresc să-și reînnoiască garderoba. Fie că este vorba despre respectarea tradiției sau pentru fiecare poartă o altă semnificație, această sărbătoare vine la pachet cu dorința de a face schimbări. De aceea, ne-am gândit să venim în ajutor cu un eveniment special.

Viva-Shopping-with-stars-1Viva-Shopping-with-stars-1

Evenimentul VIVA! Shopping with Stars s-a desfășurat ieri, la ParkLake Shopping Center și a reunit vedetele voastre preferate, care au făcut shopping, inspirând, totodată, clienții și admiratorii lor cu alegerile personale din colecțiile de primăvară-vară.

Gabriela Cristea, Carmen Brumă, Cristina Cioran, Paula Chirilă, Sore, Nicoleta Nucă, Tily Niculae, Nicole Cherry și Doinița Oancea au petrecut câteva ore în ParkLake Shopping Center, colindând magazinele cu haine și accesorii potrivite pentru sezonul de primăvară-vară, dar și pentru Sărbătorile Pascale, care se apropie cu pași repezi. Și au plecat cu pungile pline, fie că au cumpărat doar pentru ele sau chiar și pentru cei dragi, soți sau copii.

Am făcut fotografii la panoul VIVA!, am socializat, toată lumea având mască de protecție și, la final, toată lumea a exclamat, în unanimitate, că evenimentul a fost ca o rază de speranță. În continuare, ne putem desfășura activitățile în parametri normali, respectând măsurile de siguranță, bineînțeles, ParkLake Shopping Center fiind un exemplu în acest sens.

Ce presupune campania „De Paște, înnoiește-ți garderoba. În siguranță# nu doar acasă'

În luna aprilie, la ParkLake Shopping Center fiecare zi este un prilej de sărbătoare. În perioada 10 – 30 Aprilie, campania „De Paște, înnoiește-ți garderoba. În siguranță# nu doar acasă’ desfășurată în centrul comercial ParkLake, aduce cadou iubitorilor de shopping unul din cele 3500 de vouchere în valoare de 50 RON, pentru cumpărături de minim 150 RON. În plus, pot câștiga unul din premiile oferite prin tragere la sorți: trei biciclete, trei trotinete electrice, trei hoverboard.

Mulțumim sponsorului ParkLake Shopping Center.

De asemenea, mulțumim partenerului Payot Romania pentru cadourile oferite.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton