Uneori, prea mult sexting dăunează! Cum te afectează la început de relație

Sunteți la început și pe lângă telefoane, poate ați avut o întâlnire sau două, există foarte multe mesaje care virează în… sexting. Iată de ce poate fi un lucru rău.

Nu îți cunoaște și altă latură


Nu se gândește nimeni că dacă vă placeți, vă vedeți nu ajungeți la un moment dat și la sex. Însă începutul poveștii presupune și multe etape de cunoaștere.

Discuții îndelungi despre experiențe trecute, familie, copilărie, idealuri, realizări, valori personale. Iar pe măsură ce bifați toate astea e posibil ca atracția să crească (îți place ceea ce descoperi) sau dimpotrivă.

Însă dacă o virați rapid către partea de sexualitate și sexting, e posibil să te bagi singură ori să te lași dusă în zona de only sex.

Bărbatul respectiv nu mai e interesat de tine ca persoană, ca întreg, ci numai de aspectul sexual pe care se bate intens moneda.

Citește și:

Psihologii avertizează! Ce efecte are pornografia asupra relației de cuplu

Crezi că știi cum merg lucrurile? Cercetătorii ne spun ce influențează chimia sexuală

Sexting sau așteptări nerealiste

Prin sexting aflați ce vă place la nivel de așternut, care vă sunt fanteziile sexuale și explorați atât de mult zona încât se poate ajunge la exagerări de dragul conversației sau la scenarii desprinse din filmele pentru adulți, dar care nu prea se potrivesc cu realitatea.

Și uite așa vă faceți niște așteptări despre grozăvii, tehnici fenomenale, ore și ore de sex, iar în final când vă întâlniți… nici să nu fie vorba de așa ceva.

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton