Toată lumea să fie atentă! Care este ora cea mai potrivită să faci sex

Desigur, amorul nu se programează (dacă nu ai copii), îl faci când îți vine, însă oamenii de știință spun că există o anumită oră, cea mai potrivită să faci sex! Iată despre ce e vorba.

Marea majoritate a oamenilor lucrează, prin urmare clipele de pasiune de regulă se întâmplă seara după serviciu sau în weekend.

Stresul, oboseala afectează semnificativ libidoul, astfel încât pentru unele cupluri a devenit deja o rutină să facă sex foarte rar, poate chiar la câteva săptămâni.

Situația e cu atât mai complicată la cei cu copii, care se pot trezi oricând cu micuții în cameră, deci nivelul de intimitate este aproape de 0.

Citește și:

10 lucruri la care trebuie să renunți dacă vrei să fii fericită

Tu ce-ți dorești? Aventură sau relație? Argumente pro și contra Tinder

Sigur, alternativa e ca părinții să își încuie camera, iar cuplurile în general să nu uite de gesturile de tandrețe, de ieșiri la cină sau la film în doi, de weekend-uri sau vacanțe singuri.

Aceste recomandări cresc apropierea, intimitatea emoțională și fizică, ce în final trezesc la viață libidoul.

Oamenii de știință mai vin cu o propunere neașteptată și fundamentată riguros de cercetări. Se pare că există o oră, cea mai potrivită să faci sex!

Aceasta este 7.30 dimineața, când nivelul de testosteron al bărbaților este foarte ridicat, deci da, de aceea vrea iubitul tău sex dimineața!

Care e avantajul tău? Păi sexul duce la secreția hormonilor fericirii, ceea ce înseamnă că începi ziua cu o stare de bine garantată!

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton