Studiu! Regula de parenting care le face pe mame mai fericite!

Diversele soluții de parenting sunt la îndemână pentru oricine. Ne ajută să creștem copii mai sănătoși emoțional, mai fericiți. Dar ce facem cu mamele? Această regulă simplă le îmbunătățește starea de bine.

De multe ori copiii ne întind răbdarea la maximum, iar una dintre cele mai controversate și negociate reguli de parenting este ora de culcare.

Studiile spun că dacă totuși copilul tău se culcă la 20.30 în fiecare seară, mamele sunt mult mai fericite și mai puțin stresate.

Citește și:

Ești foarte stresată? Cercetătorii spun că plânsul ajută mai mult decât îți imaginezi

3 situații când relația cu părinții în vârstă devine toxică. Trebuie să pui limite!

Nu e greu de dedus că sunt astfel și mai puțin deprivate de somn, în plus au timp pentru activitățile casnice care și ele constituie o presiune semnificativă.

Pot petrece o seară alături de partener sau, de ce nu, mai uită de responsabilități ieșind cu prietenele sau mergând la sală.

De asemenea, cu copil care doarme suficient și mai ales la ora potrivită este mai puțin irascibil, are mai puține probleme de comportament și e mai receptiv.

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton