Sexul dur e un fel de Viagra pentru cuplu în afara dormitorului!

Sexul dur nu înseamnă că devastezi dormitorul, rupi canapeaua și ai niște vânătăi ce trec într-o lună. Lași sexul vanilla și te lași purtată de pasiune. Face bine relației cum nici nu-ți imaginezi!

Sexul dur nu e submisivitate


Când spui sex dur poate te gândești la un bărbat dominator în mâinile căruia ești ca o plastilină. Desigur, nu ești neapărat departe de adevăr.

Dar asta nu înseamnă că tu nu ai putere de decizie, că nu poți pune limite. Ce poți încerca este pur și simplu să te abandonezi în brațele lui și mai degrabă să fii receptivă decât submisivă.

Vrea să fie dominator, foarte bine, lasă-l!

Citește și:

Cât de frecvent ne sărutăm și ce semnifică sărutul pentru bărbați și femei

De ce nu simți nicio chimie când te săruți cu unele persoane

Ceva diferit și neplanificat

Serios acum, nu poți spune: pe locuri, fiți gata, start, sex dur! Asta se întâmplă, nu se planifică așa cum planifici o seară romantică în lumina lumânării.

Puteți prepara masa și dintr-o joacă, un teasing, să se lase cu sex mai dur pe masa din bucătărie. Așadar discutăm de un element surpriză!

Și cui nu-i plac surprizele? În mod cert creierului în plac, întrucât începe să secrete niște hormoni care ulterior sexului ajută relația de cuplu să fie mai sudată. Un exemplu de hormon este dopamina, hormonul atașamentului.

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton