Semne că ești într-un echilibru emoțional fragil și trebuie să ai grijă de tine

Echilibrul emoțional este unul dintre cele mai de preț lucruri din viața noastră. Dar uităm de el, ne neglijăm sau ne autosabotăm singure. Indicii că nu ești tocmai bine sufletește…

Simți că ești neputincioasă, că parcă te afli într-un blocaj și cumva ai pierdut controlul propriei vieți? În mod cert echilibrul tău emoțional este cu minus.

Activitățile tale zilnice sunt o povară? Nu ai energie pentru nimic, orice mică responsabilitate îți dă o stare de furie, iar dacă înainte aveai anumite planuri și obiective la care lucrai intens, acum abia dacă reușești să te gândești la ele.

Citește și:

Tulburarea de somn cu nume de poveste: Sindromul Frumoasa Adormită. Ai suferit de el?

Cum să procedezi când iubitul tău e zgârcit cu gesturile de tandrețe

Această lipsă de energie are impact semnificativ și la nivel social. Nu mai ieși cu prietenii, nu îți mai vizitezi familia, până și vorbitul la telefon pare o corvoadă.

Somatizările sunt obișnuite… ai dureri de cap, nu dormi bine, te trezești noaptea, lucru care accentuează oboseala și irascibilitatea.

De aici până la anxietate, atacuri de panică, depresie mai este doar un pas, prin urmare este obligatoriu să-ți evaluezi viața.

Ce îți face rău, ce îți aducea plăcere? Ce nevoi emoționale nu sunt îndeplinite? Există oare persoane toxice în anturajul tău?

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton