Probleme cu care vă puteți confrunta imediat după căsătorie

 Cristescu Catalina
.

După căsătorie poate urma o perioadă de lapte și miere sau… nu. Problemele existente înainte se acutizează ori apar altele noi. La ce să fiți atenți.

Vă bazați pe act

Acum că aveți acte unul pe celălalt renunțați să vă mai dați silința. O relație, cu sau fără acte, nu merge de la sine și este nevoie de multă muncă pentru a o face să funcționeze.

Nu vă mai implicați atât de mult în rezolvarea problemelor, nu vă mai interesează aspectul fizic și apare o delăsare generală care în timp erodează cuplul.

Citește și:

Ai prea des rolul de salvator pentru bărbații din viața ta? Ce spune asta despre tine

Cercetătorii au descoperit secretul! De ce bărbații înalți au mai mult succes la femei și le fac mai fericite

Lăsați părinții să vă controleze…

… să ia decizii pentru voi. Există două tipuri de loialitate: pe verticală – față de familia de origine, și pe orizontală – față de generația voastră, de partener.

Atunci când aceste loialității se bat cap în cap apar mari scântei ori incendii relaționale în toată regula. Acum prioritară este familia pe care v-ați format-o.

Uitați de romantism

Ce ne mai trebuie romantism?! Suntem de atâta timp împreună, avem atâtea responsabilități, ne-am căsătorit, am făcut un copil…

Romantismul, intimitatea emoțională și fizică (sexul!), timpul de calitate petrecut împreună sunt absolut esențiale în cuplu, îl hrănesc!

 

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton