(P) WINTER GIFTS: Pantofii pe care îi dorim, îi purtăm, îi iubim

 advertising.ringier
.

Suntem cu toții de acord că anul acesta merităm sărbători mai lungi, cadouri mai multe si putem deja să ne gândim la cele mai inspirate idei care ne vor face iarna mai frumoasă. Am selectat din noile colecții de pe  Epantofi.ro  cele mai frumoase modele de încălțăminte pe care să le treci pe lista ta de dorințe.  

Treckking time

Atunci când vremea de afară devine capricioasă – opteză pentru  bocanci utilitari, dar extrem de stylish . Există mult mai multe motive pentru care merită să investești în astfel de pantofi, chiar dacă excursiile tale sunt până în parc cu cățelul sau la joacă cu copiii. Încălțămintea outdoor este dotată cu tehnologii moderne, care asigură un confort adecvat și împiedică alunecarea pe diferite tipuri de suprafețe. Alege de la Timberland, Jack Wolfskin, Salomon și Olang. 

O pereche, multe posibilități: botinele lăcuite 

Toamna și iarna aceasta bazează-te pe botinele lăcuite. Cu toc subțire, talpă groasă sau poate complet plată? Alegerea îți aparține! Toate vor arăta bine, indiferent de alegere, și astfel ținutele tale vor căpăta un caracter aparte.  Sunt solide, rezistente și – ceea ce este important, atunci când plouă, sunt ușor de curățat. Pielea lucioasă este o tendință atemporală, deci nu trebuie să îți fie teamă că botinele nu vor mai fi la modă în sezonul viitor. Best buy:  Eva Longoria, Gino Rossi,Bronx și Eva Minge. 

A picture containing indoor, table, sitting, desk

Description automatically generated

De neînlocuit pe vreme ploioasă 

Când vremea de afară nu te răsfață, merită să optezi pentru cizme de cauciuc, care vor face față ploilor și bălților. Este dificil să găsești încălțăminte mai confortabilă și mai practică pentru sezonul de toamnă și iarnă. Talpa groasă oferă confort si izolează piciorul de sol, protejând impotriva frigului. Pantofii de acest tip sunt confecționați din materiale plastice și cauciuc, fiind astfel ușor de curățat. Chiar și oferta de cizme de cauciuc include modele unice și stilate. În fruntea listei noastre trebuie, desigur, să menționăm cizmele de cauciuc de la Hunter, Tom Tailor, Guess și Love Moschino. 

Ghetele de pe altă planetă 

Toți fanii modei sunt înebuniți după această tendință. Și nu e de mirare, la urma urmei, cizmele de zăpadă Moon Boot se bucură de un adevărat succes și par a fi venite de pe altă planetă. Sunt masive, colorate, atrag toate privirile și în același timp sunt extrem de căldurase și comode, semănând cu încălțămintea de astronaut – desigur, într-o versiune modernă. Toate acestea fiind spuse, au un caracter aparte. Un lucru este cert, cu acest cizme poți uita de ținutele plictisitoare de iarnă. 

Descoperă noile colecții de iarnă pe  epantofi.ro și bucură-te de o iarnă comodă!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton