(P) Vești bune pentru părinți! E perioada cu cele mai bune prețuri la bicicletele pentru copii

 advertising.ringier
.

Chiar dacă sezonul rece și-a intrat în drepturi, e cel mai bun moment să achiziționezi biciclete pentru copii. Ai parte de cele mai bune prețuri, dar și de o diversitate de produse, pe care le poți cumpăra chiar din mediul online . La distanță de un click, găsești o gamă atractivă de biciclete pentru copii, pentru toate vârstele. 

Investește în activitățile copilului tău și asigura-te că are o creștere armonioasă, bazată pe un stil de viață activ și sănătos. Reducerile se țin lanț la cei mai mari producători de biciclete adecvate acestei categorii de vârstă: Focus, Sprint, Haro, JD Bug sau Shockblaze. Prinde prețurile bune la cele mai căutate modele!

Sprint Casper cu 6 viteze: modelul verde neon mat e atracția copiilor

Cu cadru de oțel, manete de schimbător SHIMANO TOURNE și pedale de tip XERAMA, Sprin Casper este un model actual de bicicletă. Impresionează prin design! Verdele neon mat atrage toate privirile și este foarte apreciat de copii. Bicicleta integrează 6 viteze, are o furcă Steel Unicrown 20″ și se bucură de foarte multe recenzii pozitive. Ține pasul cu evoluțiile din piață și conferă siguranță în deplasare. 

La pachet, poți achiziționa diverse accesorii utile în ciclism, cum ar fi gentuță pentru depozitarea accesoriilor și / sau un suport de pompă. Nu rata prețul imbatabil al acestui model de bicicletă! Mai puțin de 800 RON, online.

JD Bug TC-09 fără pedale: un model adecvat copiilor cu vârstă de 3 ani

La acest model de bicicletă, greutatea maximă admisă este de 25 de kg, motiv pentru care se recomandă pentru copii cu vârsta de 3 ani. Este o bicicletă rezistență și sigură. Are un cadru ușor de aluminiu, iar roțile sunt din plastic, la dimensiunea de 12″. Dimensiunile acestui model sunt de 850x400x540mm. Bicicleta este preferată de copii, datorită cromaticii. Îmbină armonios roșul cu albul și atrage atenția celor mici. E un bun instrument prin care să îl înveți pe copilul tău să facă mișcare, încă de la vârste fragede. JD Bug e un producător renumit în industria echipamentelor sportive dedicate copiilor. Prețul este wow! 290 RON.

Bicicleta Sprint Starlet cu cadru de oțel: un model cu furcă steel unicrown

Sprint Starlet se înscrie în lista bicicletelor extrem de atractive pentru copii. Are un design actual, modern, fun și chiar vesel, oferind o gamă variată de culori. Acest model are la bază un cadru de oțel,și integrează o furcă steel unicrown. Este o alegere foarte bună dacă vrei să cumperi, în această perioadă, o bicicletă pentru copilul tău. Costă 899 RON și face toți banii, fără dar și poate. Se poate achita și în rate în cele mai cunoscute magazine online de biciclete și vine la pachet cu o garanție de 24 de luni. Cel mai căutat model din această gamă este cel de culoare alb lucios, cu mov și roz, adaptat perfect pentru fete. O alegere bună!

Veșți bune pentru părinți! Ai cele mai bune prețuri la biciclete pentru copii în magazinul MosIonRoata.ro

La distanță de un click se află toate cele 3 modele de biciclete pentru copii, dar nu numai. În magazinul online MosIonRoata.ro prețurile atractive se țin lanț. 

În plus, găseșți o varietate de modele, adaptate la vârstă și preferințele copilului tău. Profită de sezonul prețurilor bune la bicicletele ultra-moderne! Dacă vrei să achiziționezi cele mai performanțe și frumoase biciclete pentru copii, Mos Ion Roata ti le oferă pe cele perfecte.

Date de contact:

Tel: 0720 043 001 / 021 210 40 32

E-mail: [email protected]

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton