(P) Vacanță antrenantă în Antalya, bijuteria Mediteranei

 Stamen Diana
.

Stațiunea din sudul Turciei, cunoscută drept capitala turismului din această țară, datorită frumuseților sale naturale, structurilor istorice și ofertelor de tip all inclusive, este alegerea ideală pentru petrecerea unei vacanțe de neuitat, plină de oportunități de distracție. 

Jennifer Lopez, Elton John, Maroon 5, Enrique Iglesias sau Deep Purple sunt doar câteva dintre numele grele ale show-bizz-ului internațional care au acaparat toate privirile, aducând   în centrul atenției mondiale orașul mediteranean. Vizibilă din ce în ce mai mult în mediul online, mai ales pentru cadrele naturale superbe, Antalya a devenit apreciată de toate categoriile de turiști, datorită multitudinii de atracții și activități.

Magnet pentru călătorii din toate colțurile lumii, Antalya poate fi descoperită în acest sezon prin AeroVacanțe! Turoperatorul a pregătit Oferte Speciale la pachetele charter cu zbor din București ce includ: 7 nopți de cazare cu mese conform programului ales, transport avion, taxe de aeroport, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistență turistică, la tarife de la 252 euro/persoană!   

Paradisul iubitorilor de muzică

Și dacă familiile aleg Antalya pentru resorturile all-inclusive, din ce în ce mai mulți tineri dornici să petreacă până în zori pe ritmuri vibrante se orientează cătrea această destinație. Viața de noapte spectaculoasă este susținută de mega discoteci, baruri și puburi, unde cocktailuri curg în valuri, iar muzica de top face pereții să răsune. 

Unul dintre cele mai populare cluburi din zonă este Aura, poziționat în stațiunea Kemer. Spectacolul antrenant de lumini, dansatorii profesioniști și cei mai buni DJ locali aproape că te copleșesc prin extravaganță și energie. În topul preferințelor turiștilor care ajung în Kemer este și Club Inferno, unde mega petrecerile se lasă cu râuri de șampanie și multă voie bună. 

Vizitează Çello Cafe Bar, unul dintre cele mai relaxante localuri din Antalya, unde turiști și localnici deopotrivă se bucură de băuturi colorate și discută ore întregi chiar pe stradă. Vara, mesele sunt întotdeauna pline, iar în serile cu muzică live, oamenii se ridică la dans fără rețineri. 

Pentru o experiență cu adevărată inedită, poți alege să îți petreci noaptea pe Barbossa Yacht, care duce distracția la cu totul alt nivel. Dacă petrecerile în interior sunt prea comune, acceptă invitația de a te distra pe mare, pe un iaht imens, unde te poți delecta chiar și cu mici reprize de înot în mijlocul divertismentului. 

Sursa foto: pixabay.com

de Geanina Ichim

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton