(P) Unghii cu gel - ce ar trebui să știi despre ele

 advertising.ringier
.

Sărbătorile sunt un moment în care manichiura trebuie să fie și mai durabilă decât în ​​alte anotimpuri. Soarele, nisipul, apa, călătoriile lungi nu sunt favorabile unghiilor sau lacurilor pe care le aplici pe ele. Manichiura cu gel funcționează cel mai bine în condiții dificile. Cu toate acestea, înainte de a o face, ai nevoie de gel de calitate, pe care îl poți găsi în magazinul online nailsup.ro.

Unghiile cu gel sunt cea mai populară tendință de manichiură din ultima perioadă. Cu ajutorul gelurilor UV, gel color Kayala, gel semilac  pentru unghii, poți avea cea mai la modă manichiură parțial transparentă sau colorată. Cu toate acestea, manichiura cu gel este apreciată nu numai din motive estetice. Manichiura cu gel este extrem de durabilă. Datorită procesului de întărire, durează până la trei, patru săptămâni. Unghiile cu gel sunt, de asemenea, mai rezistente la fisurare, desprindere și tocire, decât unghiile hibride.

Unghiile cu gel sunt întărite cu lumină UV 

Lămpile UV pentru unghii au temporizator automat și oferă diferite moduri de funcționare. Nu uita să potrivești modul de funcționare al lămpii pentru produsul pe care îl utilizezi în prezent pentru a crea o manichiură. Lămpile UV pot fi echipate cu funcții suplimentare, cum ar fi timer, senzor de mișcare, ventilator pentru disiparea căldurii, modul de căldură scăzută, mai multe moduri de întărire (de exemplu, 30 de secunde, 60 de secunde, 99 de secunde). De asemenea, poți cumpăra lămpi UV din magazinul online nailsup.ro.

Unele geluri conțin ingrediente dăunătoare unghiilor

Ca și în cazul majorității lacurilor de unghii, unele geluri sunt făcute cu ingrediente mai bune decât altele. Este dificil să cureți complet substanțele dăunătoare din placa unghiei. De aceea, ar trebui să cumperi geluri de marcă, precum cele din magazinul online nailsup.ro. 

Metoda de realizare a manichiurii determină durata acesteia

Deși gelul în sine este mai durabil decât lacurile de unghii tradiționale, metoda de aplicare a acestuia joacă, de asemenea, un rol extrem de important. În timpul aplicării, unghiile trebuie să fie complet degresate și uscate, adică nu trebuie să existe nici măcar puțină apă, loțiune sau ulei pe suprafața lor. În caz contrar, produsul nu se va solidifica corect. 

Geluri diferite – metode diferite de îndepărtare

Gelul de unghii este un termen general. Acest produs poate fi împărțit în mai multe subgrupuri, fiecare dintre acestea, necesitând un tratament ușor diferit. De exemplu, unele geluri necesită mai puține lucrări de îndepărtare decât gelurile dure. Deoarece există produse noi care apar în mod regulat pe piață, ar trebui să citești întotdeauna informațiile producătorului. Nu te grăbi niciodată când îndepărtezi gelul de pe unghii. Gelul durează ceva timp pentru a se dizolva. Aplică pe fiecare unghie un tampon înmuiat în acetonă, timp de cel puțin 10 minute. De asemenea, este extrem de important să îți înfășori degetele cu o folie care împiedică evaporarea acetonei.  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton