(P) Tu ai văzut cât este de frumoasă Alina Eremia? I-am aflat unul dintre secrete!

 bogdan.galca
.

Despre frumusețea Alinei Eremia s-a povestit în dăți diferite, însă felul în care „s-a arătat' la filmările pentru Marea Unire ZU, eveniment realizat de Radio ZU, a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Într-un rockish style, în perfect tandem cu momentul special pe care l-a pregătit pentru cel mai mare concert din România, artista s-a lăsat încărcată de toată energia pe care i-a dăruit-o acest spectacol eveniment, în acest an în care nu s-a întâmplat nimic în această direcție.

„Mi-a plăcut mult. Am reușit să mă transpun perfect. Am intrat în energia aia. Cred că o să mai fac momente din astea rock!', i-a povestit Alina Eremia lui Adi Mihăilă „The Hitman'. În plus, artista a vorbit și despre perioada aceasta deloc „prietenoasă', în special pentru artiști. „Știi cum m-am simțit eu acum pe scenă? Gândește-te că ești în deșert, îți este foarte sete, nu ai mai băut de foarte mult timp apă, și vine cineva și-ți dă o sticlă. Cum te simți? Ei… iată. Asta am simțit eu la Marea Unire ZU 2020!', a încheiat Alina.

Muzica, așadar, actul artistic, bunăoară, sunt secretele care o fac pe Alina Eremia să strălucească. „O lume fără muzică ar fi o lume fără farmec. Muzica vindecă, muzica te ajută să-ţi exprimi sentimentele. Nu îmi pot imagina ca viața mea să se desfășoare fără muzică!', povestea Alina Eremia, acum ceva timp, într-un interviu.

Nu rata momentul surpriză pregătit de Alina Eremia pentru cel mai mare concert din pandemie. Ai ocazia să o urmărești la Marea Unire ZU pe 1 decembrie începând cu 23:15, imediat după show-ul „Chefi la cuțite', pe toate platformele Radio ZU (onair, online pe radiozu.ro și pe pagina de facebook) și pe Antena 1.

The Motans, Vlăduța Lupău, Alina Eremia, Spike, Andia, Azur, Tudor Gheorghe, Nicole Cherry, Lidia Buble, Veta Biriș, Fuego, Raluka și Proiectul Balkanic, Speak și Ștefania, Eric Dobriceanu, Proconsul, Alexandra Stan, Pindu, Mira, Connect-R, Nico, Puya, JO, Ana Baniciu, Florian Rus, Pepe, Mario Fresh, Liviu Teodorescu, Cornel Ilie și Alexandra Stan sunt artiștii care au acceptat să fie parte din această a 10-a ediție „Marea Unire ZU'. Felul în care au reușit ei să exprime muzical emoția evenimentului – uninând muzica veche cu muzica nouă – va putea fi urmărit pe 30 noiembrie și 1 decembrie, pe toate platformele Radio ZU, dar și pe Antena 1, după emisiunea „Chefi la cuțite'.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton