(P) Trucuri pentru o privire mereu tânără de la specialiștii Swiss Estetix

 advertising.ringier
.

Ochii sunt cea mai vizibilă trăsătură. Orice femeie și-a dorit măcar o dată în viață să i se spună că are ochi frumoși (daca sunteți bărbați, rețineți acest lucru). Dacă citești acest articol, este probabil să fi încercat orice metodă prin care să-ți pui ochii în evidență.

Cu toții ne dorim să rămânem mereu tineri și să ne bucurăm de fiecare moment pe care viața ni-l oferă. Din păcate, o dată cu trecerea timpului, pielea noastră are de suferit pentru că își pierde din elasticitate. Acest lucru este vizbil mai ales în dreptul ochilor. Fie că v-ați născut cu pleoapele căzute sau acestea au fost efectul îmbătrânirii, vă oferim câteva trucuri prin care să vă recapati tinerețea din privire.

  1. Puterea machiajului

Cea mai mare pasiune a sexului femimin este shopping-ul, lucru care nu poate fi contestat, ci aprobat de oricine. Noi, femeile putem petrece ore în șir probând haine, umblând prin magazine doar pentru a găsi ceea ce ne dorim cu adevărat. Atunci când shopping-ul se îmbină cu cea de a doua mare pasiune, machiajul, te simți de neoprit. Machiajul este o formă de exprimare pentru femei. Acesta reprezintă un întreg ritual plin de produse de care nu știam că avem nevoie. Machiajul ne face să ne simțim mai frumoase și ne da mai multă încredere în noi. Cum ne ajută machiajul să accentuăm privirea și să deschidem zona ochilor? Pentru un rezultat excelent, trebuie să urmăm câțiva pași simpli:

  • Aplică corector pentru a ascunde oboseala și nopțile nedormite. Este fascinant cum prin aplicarea acestuia, poți ascunde cearcănele proeminente, de culoare închisă. Corectorul nu te ajută doar să ștergi orice semn de oboseala, ci iți oferă un plus de prospețime și luminozitate.
  • Aplică eyeliner corespunzător. Linia de tuș este una dintre cele mai vechi tehnici de machiaj și cea mai folosită. Prin aplicarea unui tuș de culoare neagră, îți poți scoate în evidență privirea, dar mai ales, culoarea ochilor. Totuși, pe cât pare de simplu, pe atât este de complicat. Când vrei să îți alungești privirea cu ajutorul eyelinerului trebuie să ai în vedere poziția pleoapelor. Dacă ai pleoape căzute, apelează la o linie de tuș sub forma unui triunghi isoscel. Evită liniile drepte și subțiri. Acestea nu vor face decât să dea impresia de ochi mici și obosiți.
  • Folosește trei tipuri de nuanțe când vine vorba de fardul de ochi. Acest truc este folosit și de make-up artiștii vedetelor de la Hollywood. Cu siguranță, vei găsi în paleta ta de machiaj 3 nuanțe care să-ți placa. Folosește cea mai deschisă culoare între pleoapă și osul frunții și după aplică nuanța de culoare medie în pliul ochiului. Cea mai închisă nuanță aplic-o pe linia genelor. Pentru a pune în evidență și mai mult privirea, aplică un fard sidefat în colțuri, pentru a atrage și reflecta lumina. 

2. Hidratarea este esențială

Pielea noastră are nevoie de hidratare. De aceea, trebuie să ne asigurăm că folosim produse de îngrijire care au în compoziție ingrediente active. La fel cum există creme special făcute pentru hidratarea feței, pe piață găsim și creme destinate ochilor. Sfatul nostru este să alegi o cremă care să-ți ofere atât hidratare, cât și un efect de lifting. Nu uita să o aplici atât seara, înainte de culcare, cât și dimineața, înainte de machiaj. Doar așa vei vedea îmbunătățiri. 

3. Poți apela la proceduri estetice

La Clinica Swiss EstetiX vei găsi cei mai buni specialiști în medicină estetică. Aici poți opta pentru diverse proceduri de întinerire a zonei ochilor:

– Toxină botulinică 

Acesta se injectează la nivel subcutanat, fiind o procedură cosmetică nechirurgicală minim invazivă. Mușchii vizați se relaxează, astfel fiind reduse ridurile, fie că vorbim de riduri ochi sau cele care apar când zâmbești. Practic, orice rid care apare ca rezultat al unei expresii faciale, rid de expresie, poate fi corectat folosind acest tratament.

– Umplere cearcăne cu acid hialuronic
Injectarea de acid hialuronic restabilește volumul de sub pleoape, reduce ridurile și laxitatea iar astfel vom crea un aspect mai tânăr și odihnit.

Blefaroplastie 

Atunci cand vă doriți un aspect fresh permanent, blefaroplastia este soluția chirurgicală ideală.

Aceasta este o procedură prin care se elimină pielea în exces din zona ochilor, pentru a se crea o privire mai deschisă, mai luminoasă și mai tinerească.

Nu uita! Atunci când iei hotărârea de a apela la intervenții estetice trebuie să apelezi numai la specialiști ai domeniului.

Care este trucul tău preferat de înfrumusețare ?

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton