(P) Trei tipuri de fotolii pe care le vei îndrăgi

 advertising.ringier
.

Amenajarea unei încăperi cozy este uneori o sarcină dificilă, delicată, dar extrem de plăcută.

Dacă ai descoperi corpurile de mobilier principale în jurul cărora dorești să crezi tema încăperii şi ai potrivit perfect culorile, a venit vremea accesoriilor care dau nota personală. Tablourile, oglinzile ceasurile decorative şi o serie de postere sunt elementele cheie care dau vibe-ul pe care îl adori. Pentru a beneficia de oaza de liniște și confort poți integra fotolii. Da, acele corpuri de mobilier, pe care le poți introduce cu aceeași lejeritate în living, în dormitor, în birou, pe terasă sau pe balcon, şi contribuie mereu la crearea unui ambient distins. Iată trei tipuri de fotolii, pe care, cu siguranţă, le vei îndrăgi.

Fotolii wing – un ambient călduros

Când spui fotolii wing, clar te gândeşti la un vibe romantic, un aer retro, o încăpere prietenoasă decorată în culori pastel cu multe flori. Şi pe bună dreptate, aceste piese se remarcă prin aerul prietenos pe care îl conferă încăperii. Sunt piesele potrivite care dau savoare ceaiului de la ora cinci, şi te ajută să te reculegi după o zi obositoare petrecută la serviciu.

Fotolii balansoar – un cămin prietenos

Fotoliul balansoar este acea piesă care o vezi în poveştile bătrâneşti, îţi aduce aminte de mireasma intensă a lemnelor arse în sobă şi de clipele de relaxare petrecute în compania bunicilor. Nimic nu s-a schimbat! Fotoliile balansoar conferă aceeaşi senzaţie de protecţie şi căldură ca în copilărie. Totuși, acum sunt mai variate din punct de vedere al designului. Poți alege fotolii cu piele pentru încăperi amenajate modern, ori dimpotrivă fotolii balansoar îmbrăcate în materiale textile în nuanțe nature dacă vrei să creezi un decor minimalist.

Fotolii Barrel – perfecte pentru întâlnirii şi discuții libere

Fotoliile Barrel sunt iconice pentru spațiile ce atrag prietenii, ce aduc întâlnirile şi discuțiile la rang de artă. Pe cât sunt de compacte, pe atât sunt de confortabile şi de apreciate de cei ce îndrăgesc discuțiile lungi şi întâlnirile interminabile. Aspectul modern al acestora le transformă în piese cheie pentru încăperile ce se doresc a fii vibrante, pline de energie.

Acestea sunt câteva dintre tipurile de fotolii pe care le vei îndrăgi, care te vor ajuta să creezi un ambient distins în locuința. Selectarea materialelor şi a imprimeurilor rămâne o decizie personală. Poţi alege nuanţele aprinse, imprimeurile sau dimpotrivă pastelurile cuminţi.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton