(P) Tot ce ține de gadgeturi găsești pe GSMnet.ro

 advertising.ringier
.

Tehnologia și-a pus amprenta și ne-a acaparat pe cei mai mulți dintre noi, aducând cu ea beneficii în ceea ce privește rapiditatea și inteligența artificială. Gadgeturile sunt printre preferatele consumatorilor, mai ales în rândul tinerilor care folosesc constant aceste pârghii pentru a economisi timp și pentru a-și simplifica munca, de ce nu. 

Telefonul mobil a devenit cel mai inteligent accesoriu fiind indispensabil pentru omul contemporan. Indiferent unde mergem, telefonul este accesoriul nelipsit din buzunarul nostru. Anual apar modele din ce în ce mai sofisticate și mai inteligente având scopul de a ne ajuta în tot ce ține de socializare, rapiditate în obținerea de informații, jocuri și așa mai departe. 

Despre GSMnet.ro

Firma a fost înființată în 2004 și are în portofoliul ei o gamă largă și versatilă de componente și accesorii acoperind toate segmentele pieței GSM. Misiunea GSMnet este de a oferi servicii de o calitate înaltă în vânzarea online a acestor produse. În portofoliul lor găsim produse precum accesorii telefoane și tablete, accesorii PC și laptop, piese și componente, aparatură și instrumente service, accesorii date precum și accesorii multimedia.

Husele pentru telefoane

Husele sunt indispensabile pentru telefoanele noastre deoarece pe lângă designul atractiv, smartphone-ul nostru va fi în siguranță în momentul în care îl utilizăm, rolul lor fiind acela de a-l proteja. Totodată, pasionații de tehnologie au încercat întotdeauna să iasă în evidență nu doar printr-un gadget de ultimă generație ci și prin accesoriile lor, iar din acest motiv interesul pentru husele de telefoane a crescut considerabil.

La GSMnet puteți găsi inclusiv huse OnePlus 8T. Husele originale OnePlus protejează acoperind spatele și marginile telefonului, fiind din materiale premium, cu un design aparte ce imita fibra de carbon, mozaicul sau circuitele integrate, cum este cazul modelului QUantum. Dacă achiziționați aceste huse, aveți garanție timp de 3 luni, iar prețul este extrem de accesibil. 

Husa Plastic OnePlus 8T, Sandstone, Bleu, Blister 5431100177- cu această husă vă puteți bucura de o protecție elegantă cu un finisaj mozaic atemporal. Husa este disponibilă în două culori: bleu și negru. 

Husa Plastic OnePlus 8T, Quantum, Bleu, Blister 5431100178 – acest model de husă este o ediție specială, prezentând un design vizual foarte distinct. La fel ca și telefonul OnePlus 8T, husa are un next level în ceea ce privește stilul și performanța.

Pentru mai multe detalii despre telefonul OnePlus 8T, puteți intra aici.

Acestea sunt doar câteva dintre modelele de huse pe care le pune la dispoziție site-ul GSMnet, gama fiind mult mai variată. 

Cum protejează husele

Beneficiile huselor nu se referă doar la estetic ci au și un rol de protecție pentru telefoane.

  • O husă protejează de lovituri și  zgârieturi. Chiar dacă îl purtați mai tot timpul în buzunar, acest lucru nu oferă siguranța că nu se zgârie. Orice obiect, oricât de mic ar fi, dacă intră în contact cu telefonul, poate produce zgârieturi și deteriorări. 
  • Protejează telefonul de infiltrațiile apei. Mai mult decât atât o husă de calitate precum cele de la GSMnet pot apăra telefonul de factorii externi, inclusiv de razele soarelui.
  • Previne apariția defecțiunilor în cazul unor căzături. Oricând pot avea loc accidente în ceea ce privește telefonul, mai ales atunci când cad pe anumite suprafețe. 

Pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul gsmnet.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton