(P) Tort comandat vs. tort făcut în casă: care este cea mai bună opțiune?

 advertising.ringier
.

Nu există petrecere fără tort, însă tu știi cum te poți bucura de cele mai bune torturi? De fiecare dată când cumperi un tort, probabil te gândești cum poți fi sigur că ai ales ce este mai bun. Ideal ar fi să participi la o degustare sau să cumperi o prăjitură care are aceeași compoziție ca tortul dorit și astfel să îți dai seama dacă ai luat decizia corectă. Însă, dacă nu există această posibilitate (fie nu poți degusta tortul, fie nu există o prăjitură asemănătoare), cu siguranță te vei baza pe instinct și pe încrederea pe care o acorzi cofetăriei. 

Bineînțeles, există și varianta de a face tortul acasă, însă acest lucru depinde de timpul pe care îl ai la dispoziție și de priceperea ta. Dacă este un tort pentru o ocazie cu adevărat specială, care vrei să rămână în amintirea tuturor, cel mai bine este să cauți o cofetărie de încredere. În continuare, îți vom prezenta aspectele pro și contra ale fiecărui tip de tort (comandat și făcut în casă) și astfel vei putea decide care este cea mai bună variantă pentru tine. 

Tortul făcut în casă

Argumente în favoarea lui: în primul rând, dacă tu sau invitații aveți anumite intoleranțe, alergii sau preferințe, cea mai simplă cale pentru a le evita este să prepari tortul în casă. Bineînțeles că poți comanda un tort care să respecte toate cerințele, dar dacă vrei 100% siguranță, aceasta este cea mai bună cale. Poți personaliza tortul după bunul plac, atât ca aspect, dar și ca gust, ceea ce este un mare plus. 

Argumente contra: chiar dacă la prima vedere poate părea simplu să faci un tort, trebuie să știi că uneori, lucrurile pot fi mai complicate decât sunt, mai ales dacă este prima experiență. Dacă ne referim la o ocazie specială, este posibil ca invitații să fie oarecum dezamăgiți, cu toate că vor aprecia gestul tău. 

Tortul comandat 

Argumente pro: nimic nu se compară cu un tort realizat de către profesioniști, un tort care nu doar va avea un gust foarte bun, dar va arăta perfect. În plus, comandând un tort, vei economisi câteva ore prețioase din timpul tău. Chiar și persoanele pretențioase pot găsi un tort pe placul lor, deoarece cofetăriile se pot adapta cerințelor tuturor clienților. 

Atunci când alegi să realizezi acasă desert pentru ocaziile speciale, rezultatul final s-ar putea să nu fie exact ce ți-ai dorit și să nu mai fie timp pentru a repara, așa că este important să alegi o cofetărie de încredere, de unde să poți comanda fără emoții. 

Dacă ai hotărât să alegi un tort de la o cofetărie în defavoarea unuia făcut în casă, îți recomandăm să alegi cele mai bune torturi Bucuresti de la Chocolat. Te poți răsfăța cu cele mai bune torturi, pentru toate gusturile, torturi deosebite, realizate după rețețe atent studiate. 

În încheiere, am vrea să știm tu ce ai alege: tort comandat sau făcut în casă?  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton