(P) Sutiene pentru acasă. Ce modele și croieli sunt la modă?

 advertising.ringier
.

Chiar și sutienul pe care-l purtați doar acasă trebuie să vi se potrivească perfect și să vă ofere suficient sprijin. Ce modele și croieli să alegeți dacă vă doriți ca lenjeria intimă să fie nu doar confortabilă, ci și la modă?

Sutiene din bumbac într-o croială sportivă

Sutienele sport tip bustieră sunt foarte utilizate acasă și pentru activități de agrement. Puteți alege între modele clasice sau modele de marcă. Zona de sub sâni cu bandă elastică oferă bustului sprijinul necesar, dar pentru sâni mai voluptuosi, alegeți modele cu grad ridicat de susținere. 

Sutiene bralette

Dantelă romantică, susținere ușoară și aspect natural. În ultimii ani, în garderobele multor femei au început să se regăsească și modele de sutiene bralette. Le puteți găsi în versiuni întărite sau neintarite si cu diferite tipuri de fixare. Dacă sunteți în căutarea unui sutien confortabil, care arată foarte feminin, un bralette este alegerea cea mai potrivită.

Sutiene moi și respirabile, cu balene

Chiar și un sutien cu balene poate fi confortabil, depinde doar de croială acestuia. Alegeți un sutien ale cărui  cupe sunt moi, respirabile, ușoare și conțin o spumă unică, care este modelată în funcție de formele dumneavoastră. Acesta este completat de bretele elegante cu aspect satinat, care se pot extinde, fiind astfel potrivit și pentru un bust voluptuos. Datorită manoperei de calitate, acest sutien se pretează atât utilizării de zi cu zi, cât și în timpul liber.

Cum știți dacă sutienul dvs are mărimea potrivită?

Bretelele nu vă deranjează

Bretelele ajustate  necorespunzător  fac mai mult rău  decât bine . Pe lângă vânătăile dureroase, ele pot provoca și probleme coloanei cervicale. Prin urmare, reglați-le în așa fel încât să nu vă incomodeze, dar nici să vă cadă de pe umeri. În cazul unui bust voluptuos, alegeți bretele mai late și confortabile.

Circumferința este fixă

Circumferința susține aproximativ 80%  din greutatea bustului , deci în mod ideal ar trebui să fie fixă, dar nu să vă strângă. Puteți considera circumferința corectă atunci când o puteți trage 5cm la depărtare de corp.

Cupele susțin în mod confortabil sânii

Alegeți cupele în așa fel încât să nu fie strâmte, dar nici extrem de largi. Cupele ar trebui să fie suficient de adânci încât să cuprindă sânii în întregime.

Balenele sunt îndreptate înspre centrul axilei

Balenele ar trebui să susțină  jumătatea  inferioară  a bustului și  să fie îndreptate spre centrul axilei. Punctul în care balenele se unesc, ar trebui să se potrivească perfect, fără să  vă incomodeze. Acesta este unul din motivele pentru care unele femei nu poartă sutiene cu centrul mai înalt.

Sutiene fără balene

Dacă doriți un model care să vă  modeleze bustul , dar care să  fie și confortabil, acest sutien întărit fără balene este alegerea potrivită. Întărește optic sânii, îi netezește și oferă susținere, fără să va deranjeze. Chiar și un sutien întărit poate fi confortabil, dacă are croialacare trebuie. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton