(P) Sugestii de cadouri pentru Crăciun: cumpărați online anul acesta

 advertising.ringier
.

Toți suntem în căutarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Încercați, anul acesta, să stați departe de locurile aglomerate și alegeți  să  cumpărați online. Este mai rapid și mai sigur.

În plus, ofertele de pe internet devin din ce în ce mai variate. De exemplu,  la Astratex.ro nu veți  găși doar lenjerie intimă, ci și haine, accesorii,  decorațiuni pentru casă și multe alte lucruri practice. Într-un singur  magazin electronic, veți găși cadouri frumoase și utile.

PENTRU EA

Este bine cunoscut că bijuteriile sau gențile sunt cele mai dorite cadouri de către femei. Dar ce  spuneți de o sticlă învelită într-o husă din piele? Este un mic accesoriu practic, dar care poate  arată foarte elegant. O pereche de lenjerie sexy și cuceritoare poate fi o altă opțiune. O cămașă de noapte  seducătoare, sau dacă știi mărimea potrivită, un sutien elegant combinat cu o pereche de  chiloți. Alege în funcție de stilul ei personal și nu vei da greș. Un halat de baie elegant sau un halat pufos și călduros pentru sezonul rece o va face cu siguranță fericită. Pentru un spirit sportiv, poți  merge pe mâna unei perechi de colanți din lână merino.

PENTRU EL

Pentru un spirit sportiv și călător, alege o sticlă de apă din oțel inoxidabil, pentru a-l ajuta să-și  mențină regimul de băut. Pentru momentele de relaxare, surprinde-l cu un halat moale și  pufos  care-l va ajuta să se bucure în totalitate de momentele de liniște sau cu o pijama confortabilă pentru un somn pe măsură. Nu uita nici de cadourile practice tradiționale cum ar fi șosetele, o pereche de chiloți bărbătești sau pantalonii scurți. Pentru cei cu spirit jucăuș, puteți alege modele cu design craciunesc.

PENTRU CUPLU

Dacă trebuie să alegi un cadou pentru un cuplu, diversele accesorii pentru uz caznic vor funcționa  perfect. Poate fi o lumânare parfumată, dar și o pătură călduroasă și  confortabilă. Lenjeria de pat  este de asemenea un pariu sigur. Puteți alege un crem elegant sau un verde îndrăzneț.

PENTRU CEI MICI

Pentru că cei mici să aprecieze cadourile, trebuie să aibă culoarea potrivită, să conțină  personajele preferate sau să fie moi și drăgălașe. Prin urmare, nu ezita să alegi o pijama sau un tricou sau un hanorac călduros. Nu îți face griji în privința culorilor. Fetele nu trebuie să poarte doar roz, iar băieții doar albastru. Entuziasmul poate fi trezit și cu o pereche de  șosete haioase sau cu lenjerie de pat Toy Story. De asemenea, o sticlă de apă  cu ursuleți koala sau cu buline, pentru  școală sau antrenamente, va fi foarte apreciată.

49302-013_leg_0249302-013_leg_02

Puteți găsi toate aceste sfaturi de cadouri pe Astratex.ro, care promite livrarea în următoarea zi  lucrătoare, dacă veți comandă în termen de 12 ore sau o zi lucrătoare mai târziu. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton