(P) Spuma purificatoare din gama Vie - curățire eficientă și prevenirea îmbătrânirii premature, într-un flacon

 advertising.ringier
.

Îmbătrânirea prematură a pielii poate fi combătută prin utilizarea în rutina de îngrijire a antioxidanților puternici. Vestea cu adevărat bună este apariția complexului Viephenol, conceput de compania cosmetică Viorica anume pentru rejuvenarea tenului. Acest complex, bogat în polifenoli este suplinit de încă câteva ingrediente de origine vegetală într-un produs unic – spuma purificatoare din gama Vie. Efectele benefice ale polifenolilor din struguri se datorează capacității lor extrem de ridicate de a elimina radicalii liberi – net superioară altor compușii cunoscuți pentru efect similar.

Conform unui raport al Food Research Center (Guelph, Canada), proantocianidina, un polifenol rar din componența Viephenol, deține un efect antioxidant ce e de 20 de ori mai mare decât vitamina C și de 50 de ori mai mare decât vitamina E. Așadar, optând pentru spuma purificatoare din gama Vie cureți eficient tegumentele, deblocând porii și eliminând toate reziduurile de pe piele și din profunzimea acesteia, totodată beneficiind din plin de ingredientele cu puternic efect antioxidant (ba chiar antibacterian și antiinflamator).

Persoanele cu piele sensibilă se ciocnesc de o adevărată provocare în tentativa de a alege produse eficiente, dar care să nu irite tenul. Cu toate acestea, curățarea profundă este absolut necesară, pentru a-i permite pielii să respire, iar produselor hidratante și emoliente să pătrundă spre straturile mai profunde ale epidermei. Formula delicată fără SLS, SLES și alte componente dure, încorporată într-o textură spumoasă, se potrivește ideal pentru curățarea blândă, dar minuțioasă a tenului. Aceasta se adresează mai ales tenului sensibil, predispus iritațiilor cauzate de agenții de curățare duri. Formula bogată în nutrienți de origine vegetală, ca lavanda, frunzele de coacăz și aloe vera re-echilibrează și calmează pielea sensibilă. Ingredientele sigure și eficiente fac această spumă purificatoare produsul cheie în rutina de îngrijire facială.

Mai mult decât atât, spuma pentru față nu conține alcool, coloranţi sintetici, parabeni ori uleiuri minerale. Spre deosebire de multe alte produse de curățare, nu usucă excesiv și nu lasă senzația de piele întinsă. Cu un pH natural de 5.5, este maximal de apropiată de starea normală a tegumentelor. Spuma nu conţine ingrediente de origine animală, nu este testată pe animale și este creată sub control dermatologic. Perfectă pentru o rutină zilnică de îngrijire, nu? Pielea rejuvenată își va fi recunoscătoare pentru plusul de hidratare și protecția împotriva poluanților, răsplătindu-te cu un aspect proaspăt, luminos. Vrei și tu să vezi așa ceva în oglindă? Nu ezita să încerci spuma purificatoare din gama Vie, de la Viorica.

SPUMĂ PURIFICATOARE VIORICA VIE

Ingrediente active:

  • Viephenol- efect antioxidant. Previne îmbătrânirea celulelor pielii.
  • Extract din frunze de coacăză neagră- curăță și minimizează porii dilatați și punctele negre

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton