(P) Speak, surprins în plină noapte în timp ce desena cu spray-ul pe o clădire un mesaj misterios

 advertising.ringier
.

Speak a fost surprins recent într-o ipostază neobișnuită. În plină noapte, artistul a scos din ruscsac un spray și a desenat pe pereții unei clădiri din București cu un mesaj misterios… Se pare că în oraș urmează să se petreacă o mișcare inedită!

Speak reușește de fiecare dată să-și surprindă fanii cu proiectele sale muzicale, însă de data aceasta artistul a fost protagonistul unui gest incredibil. Totul s-a petrecut la miezul nopții, aparent ascuns de privirile indiscrete, însă nu îndeajuns, fiindcă artistul a fost prins în flagrant delict'!

Cum a fost surprins Speak în plină noapte

Carismaticul artist a fost surprins recent într-o ipostază neobișnuită. Camerele video și blițurile aparatelor foto l-au dat de gol pe Speak în timp ce a scos din rucsac un spray și a lăsat pe peretele unei clădiri un mesaj care i-a intrigat și i-a făcut curioși pe fanii săi. Artistul a scris #rebelswithacause. Desigur, ne-am întrebat cu toții care este semnificația acestui mesaj, care, se pare, a reunit mai multe vedete. Oare ce l-a determinat pe Speak să devină un rebel cu o cauză?

La o privire mai atentă, alegerea acestor spații nu a fost făcută întâmplător și, cu siguranță, în oraș va avea loc o mișcare inedită, anunțată de acești artiști transformați, nu întâmplător, în rebeli cu o cauză. Recunoaștem că noi suntem deja extrem de curioși să aflăm ce urmează să se întâmple în curând în viața orașului. Intrați pe www.rebelswithacause.ro, pentru a afla mai multe detalii despre inedita mișcare!

Speak, cântăreț și producător muzical de succes

Puțini știu că, înainte de a cunoaște consacrarea, Ștefan Sprianu, aka Speak, a fost mai întâi DJ, iar în adolescență visa la o carieră în NBA. Dragostea pentru sportul de performanță, ce presupune multă rigoare, l-a pregătit însă perfect pentru viitoarea carieră.

Copilăria mea a fost una foarte frumoasă în care sportul a fost predominant. Încă de pe la 8 ani am început să fac baschet de performanță, iar lucrurile normale pe care orice copil le face eu nu prea le-am făcut. Nu m-am bucurat atât de mult de vacanțe, de ieșit în parc sau la film. Eu în vacanțe plecam în cantonamente, mă antrenam, iar singurii mei prieteni, în vremurile alea, erau coechipierii.

După ce am intrat la liceu s-a mai schimbat puțin treaba, în sensul în care am putut face diferențe în sport și viața socială. Sportul era ca un job, iar școala, școală. Per total am avut o copilărie sănătoasă care mi-a definit foarte mult caracterul și principiile vitale', declara Speak pentru VIVA!

Devenit celebru pentru hituri precum „Lasă-mă-mi place', „A lu mamaia', „Gelozia', pentru artist începutul nu a fost unul sinuos, dar, prin multă muncă și ambiție pe măsură, a reușit să-și facă un nume în showbiz. Participarea la Asia Express', alături de iubita lui, Ștefania, i-a adus un capital imens de popularitate, iar acum Speak face parte și din echipa Chefi la cuțite', unde este prezentator. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton