(P) Singurele tendințe de încălțăminte care contează în Sezonul Primăvară-Vară 2021

 advertising.ringier
.

Având în vedere că lucratul de acasă e un stil de viață dus de multe persoane în prezent, nevoia majoră de confort a fost îndeplinită cu succes prin modelele de încălțăminte populare de anul acesta. Sezonul Primăvară-Vară 2021 se traduce prin adidași și sneakersi, sandale confortabile și încălțăminte cu talpă plată, comodă.

Având în vedere că lucratul de acasă e un stil de viață dus de multe persoane în prezent, nevoia majoră de confort a fost îndeplinită cu succes prin modelele de încălțăminte populare de anul acesta.

Sezonul Primăvară-Vară 2021 se traduce prin adidași și sneakersi, sandale confortabile și încălțăminte cu talpă plată, comodă.

Pe scurt, 2021 are grija să aducă încălțăminte adaptată în funcție de necesitățile fiecăruia. De aceea, anul acesta vei vedea tot mai des pantofi sport din ce în ce mai colorați, sandale cu platformă plată – flatforms', pantofi office cu talpă joasă, cizme comode și multe altele – toate perechile fiind guvernate de stilul casual și sunt mai mult decât trendy în sezonul cald.

Totodată, am primit și răspunsul la întrebarea care ne macină pe toate de ceva vreme: Vom mai vrea vreodată să purtăm din nou tocuri?' – ei bine, da; doar că sub formă de platforme stabile. Desi suntem incerți când vine vorba de evoluția lui 2021, există totuși un singur lucru de care suntem siguri: faptul că nu mai trebuie să te îmbraci elegant că să fii stylish. Acum nu mai e nevoie să porți tocuri ca să dai impresia că te-ai aranjat', doar trebuie să te încalți cu ceva în care să te simți comod și vei deborda de încredere. 

Am alcătuit pentru tine un top atent pregătit al perechilor populare de încălțăminte de anul acesta, care îți oferă o listă cu tendințele în materie de pantofi potriviți atât pentru primăvară cât și pentru vară.

Sandalele cu barete, mai populare că niciodată

Fă cunoștință cu modelul preferat de designerii de pretutindeni: sandalele cu barete. Ele sunt mai feminine că niciodată anul acesta, mai ales că moda a fost redefinita în ceea ce privește încălțămintea. Ținând cont că în momentul de față primează modelele masculine, sandalele cu barete pot fi folosite în combinații diferite, precum alături de perechi de șosete cu dantelă feminine, sau șosete cu ornamente de perle.

Mulțumită defilărilor din colecția Primăvară-Vară a marilor case de modă, sandalele cu bretele au câștigat foarte multă popularitate. Sunt comode și îi permit foarte mult piciorului să respire, iar în combinație cu ținutele potrivite acestea au un aer chic, pe lângă cel casual. 

Mai mult de atât, sezonul acesta și celebrele sandale gladiator, alături de perechile de sandale cu platforma, se numără printre modelele care guvernează tendințele. 

Papucii se află și ei în lumina reflectoarelor, și nu numai

Probabil ai sesizat deja că în tendințele din anii trecuți, papucii au început timid să își facă apariția în moda înalta. După mai mult de un an petrecut mai mult sau mai puțin în interiorul casei, ei apar din ce în ce mai mult în văzul lumii. Îi poți asorta la ținute sport, lejere, alături de o pereche funky de șosete colorate și un buckethat care să se asorteze cromatic cu papucii.

Mai mult de atât, pe lângă clasicii papuci, și șlapii încep să circule din ce în ce mai mult în tendințe.

Ceea ce a început că o încuviințare' a trend-urilor de modă din anii 90 – cu tocurile kitten și breteluțe subțiri, a luat o întorsătură comodă, care nu numai că oferă mai mult confort, dar totodată vine la pachet și cu un aer relaxat, de vacanța.

Să fim realiști: papucii au fost cam singura alegere viabilă din ultima vreme în materie de încălțăminte, așa că am putea la fel de bine să achiziționăm o pereche simpatică. Toate marile case de modă, de la Givenchy, la Fendi sau Viviene Westwood, au arătat că încălțămintea de interior e oficial acceptată' oricând și oriunde.

Adidașii și sneakersii sunt un must-have al sezonului

O fashionista contemporană care se respectă are în garderobă o pereche de adidasi dama. Pentru sezonul Primăvară-Vară 2021, designerii de încălțăminte s-au arătat optimiști în privință viitorului, în care după spusele lor, sneakersii vor fi obligatorii'. 

Adidașii casual cu talpă chunky încep să meargă asortați cu aproape…orice.

Mai mult de atât, talpa chunky adaugă un vibe mai edgy încălțămintei smart, care original avea talpa fabricată în mare parte din piele. Poți alege pentru ținutele tale de zi cu zi sneakersi comozi, care merg foarte bine cu fuste lungi și top-uri colorate în sezonul cald.

Saboții își fac apariția din nou

Nu are sens să ne mai ascundem, saboții sunt confortabili, arată cool și aproape îți putem garanta că nu deții deja o pereche. Să investești într-o pereche colorată de saboți e un must, mai ales în lunile care urmează. Atunci când nume mari precum Hermes și Stella McCartney îi  includ în colecțiile lor, știi că sunt predestinați unui viitor strălucit.

Saboții sunt încălțămintea a cărui trademark e talpa din lemn. Ei sunt un model de altfel foarte popular încă din anii ‘70, când erau combinați cu jeanși evazați, fuste mini și rochii colorate, cu print floral. 

Azi, saboții pot fi integrați cu ușurință în orice garderobă. Ei se potrivesc la aproape orice: de la rochii minimaliste, treninguri, jeans de toate formele, dar și costume, și totodată conferă purtătoarei un aspect la granița dintre stilul boem și cel chic. 

Toate aceste modele de încălțăminte sunt un must-have pentru garderoba ta vara aceasta. Ca să ai cele mai cool perechi de pantofi din tendințe, trebuie doar să alegi un magazin de incaltaminte potrivit!

Acest advertorial a fost realizat de Champaigns.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton