(P) De ce să alegi salteaua din spumă cu memorie

 advertising.ringier
.

Salteaua din spumă cu memorie este considerată mai degrabă o fiță. Și asta pentru că, pe la noi, a devenit ceva mai populară relativ recent. Totuși, salteaua din spumă cu memorie are o sumedenie de beneficii, în detrimentul modelelor mai vechi de saltele.

În momentul în care sunt puși în fața alegerii soluției optime de dormit, majoritatea oamenilor se confruntă cu o dilemă. Să alegi o saltea clasică sau una modernă? Să ții cont de design, de marcă sau de confort? Dar ce-ar fi să găsești toate acestea într-un singur produs? Ei bine, salteaua din spumă cu memorie sau Memory Foam pare să întrunească cerințele tuturor.

Te ține o viață

Dai un ban, dar face! Este valabilă zicala și pentru salteaua din spumă cu memorie. Și asta pentru că există producători și distribuitori, precum Magniflex, care oferă garanție pe viață pentru acest tip de produs. Salteaua din spumă cu memorie se întreține foarte ușor. Se curăță foarte simplu. Necesită doar aspirarea ocazională. Și trebuie rotite periodic pentru o menținere a proprietăților sale de-a lungul timpului.

 Dormi ca un prunc

Pe saltelele clasice este destul de greu să găsești confortul optim în somn. Mai ales dacă sunteți un cuplu cu stiluri de somn diferite. Saltelele cu Memory Foam reușesc să susțină fiecare corp în timpul somnului. Dar și distribuie uniform greutatea. Astfel, partenerul mai agitat pe timpul nopții nu îl mai deranjează pe celălalt. În plus, susține spatele și permite coloanei vertebrale să rămână într-o poziție relaxată.

Alungă durerea și alergiile

Concepute special cu scop terapeutic, saltelele cu spumă sunt un fel de analgezice funcționale. Alungă durerile persoanelor cu probleme osoase sau articulare și previn instalarea durerii. Durerea redusă permite un somn odihnitor.

Așa-numita Memory Foam nu permite instalarea alergenilor. Mucegaiul, acarienii sau părul animalelor nu reușesc să pătrundă în interiorul ei. Poliuretanul, materialul spumei, este recunoscut ca fiind hipoalergenic. În plus, este rezistent la apă și la praf.

Salteaua din spumă cu memorie te scapă de stres

Pe lângă toate problemele stresante pe care le înlătură menționate deja, salteaua din spumă cu memorie mai și influențează metabolismul. Așadar, nu numai că te scapă de stres, dar te ajută să și slăbești. Alungă oboseala cronică și oferă un plus de energie.

Iar salteaua cu Memory Foam care mai are și gel, este o adevărată achiziție. Gelul din interior reduce semnificativ căldura acumulată în timpul somnului. Previne supraîncălzirea și transpirația.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton