(P) Petrecerile de Crăciun sunt anulate. Iată ce metodă inventivă au găsit patronii pentru a răsplăti angajații

 advertising.ringier
.

Pandemia ne-a schimbat viețile. Ne-a pus pauză pe alergat în o mie de direcții. Ne-a învățat ce înseamnă calmul și răbdarea, dar mai ales precauția. Suntem mai atenți la tot ce facem și în special la tot ce se întâmplă în jurul nostru. Mediul de lucru s-a schimbat. Mulți angajați au fost nevoiți să lucreze de acasă deși nu le plăcea sau nici măcar nu știau cum este. Tot mai mulți angajați declară că nu s-ar mai întoarce la birou niciodată. 

Familia a căpătat noi valențe dat fiind că mulți angajați sunt părinți și au trebuit să lucreze de acasă, de lângă cei mici. Pe unii i-a sudat mai bine, pe alții i-a pus pe gânduri. Important este că angajatorii au înțeles că sănătatea angajaților lor este mai importantă decât orice altceva. De la nivelul macroscopic, autoritățile au decis ce este mai bine pentru populație și s-a recomandat păstrarea distanței sociale de 1.5 metri în orice spațiu, fie el deschis sau închis. 

Astfel, pentru angajatori un lucru a fost clar: petrecerea de Crăciun este în mod sigur anulată pentru siguranța tuturor angajaților. Este o veste proastă pe care toți angajații au primit-o ca atare. Pentru că această petrecere avea un scop clar definit și anume acela de a răsplăti efortul angajaților de-a lungul anului și a le arăta recunoștință, angajatorii s-au gândit la opțiuni alternative. Aici au ajuns la concluzia că fiecare angajat își va petrece Crăciunul în familie și cel mai bine ar fi să le ofere tuturor câte un coș cadou crăciun de care să se bucure cu toții. 

Cei mici sunt de obicei cei mai încântați de cadourile primite chiar și de la firmă deoarece dulciurile sunt binevenite oricând. Aceste coșuri cadou conțin produse destinate întregii familii. Mai mult, angajatorii nu au uitat nici de colaboratori, de aceea le pot oferi cadouri corporate care să li se potrivească mănușă. Chiar dacă nu pot fi împreună la petrecerea de Crăciun, un cadou exprimă la fel de multă recunoștință și apreciere. Cadourile corporate sunt de calitate și se potrivesc în orice situație. Nu ezita să apelezi la ele pentru a face o bucurie unui colaborator. 

Se spune că gesturile contează, dar dacă gestul tău este de o calitate îndoielnică, mai bine nu îl faci. Cel care va primi cadoul va fi dezamăgit și tu vei da greș în efortul de a-ți exprima recunoștința. Alege produse de calitate și impresia creată va fi una bună.   

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton