(P) Petrece Paștele la poalele munților, la Villa Ermitage

 Stamen Diana
.

Grădină în stil japonez, ciripit de păsări, atmosferă boemă, dar mai presus de toate, mărețul Caraiman… Peisajul montan, în plină explozie… primăvăratecă, te va cuceri, fără îndoială!

Vacanța de Paște este perioada ideală pentru a te bucura de o escapadă la munte alături de cei dragi, iar Villa Ermitage din Bușteni se oferă să vă fie gazdă primitoare.

Concediu cu iz internațional

Adăpostită de agitația din centrul stațiunii Bușteni, situată într-un cadru natural pitoresc, cu o vedere superbă asupra Caraimanului,Villa Ermitage completează un tablou de poveste, alături de Mănăstirea Caraiman, aflată la doar 50 metri distanță de pensiune, ceea ce face ca sejurul vostru în această perioadă să fie perfect.

Cu o structură eco-friendly, tipic franțuzească, Villa Ermitage îți oferă ocazia să petreci câteva zile într-un mediu intim și primitor, cu o atmosferă boemă, însoțită de liniște și voie bună. Mobilierul din lemn masiv, exclusivist, este făcut la comandă pentru pensiune și decorează camerele sofisticate și accesorizate pentru a satisface toate nevoile oaspeților.

Grădina de vară în stil japonez te așteaptă să te bucuri de vacanță în mijlocul naturii și să admiri frumusețea care te înconjoară. Peisajul montan, aerul răcoros și ciripitul păsărilor ca fundal sonor îți asigură destinderea de care ai nevoie pentru a lăsa deoparte grijile cotidiene. La această stare poate contribui și centrul spa, care te invită la relaxare absolută, la saună sau în jacuzzi, cu un masaj de relaxare sau terapeutic sau în fotoliul masant. 

Oferta specială pentru Pachetul Turistic de Paște pornește de la 675 lei / persoană / DB, pentru cazare și un festin culinar traditional care îți lasă gura apă. Rezervă acum o cameră la Villa Ermitage pentru perioada 17-20.04.2020 și pregătește-te pentru o vacanță de neuitat. 

Poftă bună la bunătățile de Paște

Cu mare pricepere, bucătarul Villei Ermitage pregătește bucate alese pentru masa pascală, pentru ca fiecare oaspete să se simtă ca acasă, în sânul familiei. Poți participa la slujba de Înviere la Mănăstirea Caraiman, pentru ca apoi să te bucuri de gustarea tradițională, alcătuită din ouă roșii, cozonac, pască cu brânză dulce, drob și vin roșu. Acesta este doar un mic antrenament pentru masa bogată care te așteaptă în ziua de Paște.

Mirosurile îmbietoare amintesc de vremurile de odinioară, când sărbătorile erau un prilej pentru ca familia să se reunească de prin toate colțurile lumii, cu mic, cu mare, toți adunați în jurul mesei îmbelșugate. Villa Ermitage îți aduce această atmosferă și te poftește la un borș de miel cu leuștean și ardei iute, friptură de miel în crustă de ierburi aromate, cu garnitura bucătarului și cele mai bune murături din producția proprie. Ciocnește ouă încondeiate, închină un pahar cu vin alb sau roșu de la Cramele Oprișor și petrece o vacanță cum ți-o imaginezi.

Sursa foto: www.villaermitage.ro

de Geanina Ichim

ciubarciubar
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton