(P) Peeling-ul chimic: un boost de tinerețe, pentru pielea ta!

 advertising.ringier
.

Te-ai privit astăzi cu atenție?

Câți oameni pe Pământ, atâtea definiții despre frumusețe. Unii sunt de părere că frumusețea și priceperea în arta machiajului merg mână în mână, alții susțin naturalețea, dar cu toții au ajuns să se pună de acord într-o anumită privință: înainte de orice altceva, frumusețea înseamnă și îngrijire. 

Pielea este cel mai mare organ uman, iar atunci când te privești în oglindă, îți poți observa pielea până în cele mai mici detalii. Dacă ești îmbrăcat, atenția ți se va îndrepta spre chip, gât, decolteu. 

Ce spui despre micile coșuri sau semne post-acneice? Te deranjează ridurile fine de pe frunte? Dar lipsa de strălucire a tenului? Simți că și-a pierdut din vitalitate?

Așa cum există milioane de păreri despre frumusețe, există și multiple probleme ale pielii, pentru care s-au inventat nenumărate soluții care promit să repare, să restaureze, sau chiar să prevină.

Dacă ți se pare greu să alegi dintre multiple opțiuni de îngrijre, te anunțăm că există o singură soluție care rezolvă concomitent mai multe probleme ale pielii tale. Este vorba despre Peeling-ul chimic, secretul bine păstrat al vedetelor cu pielea perfectă, care se realizează cel mai bine în sezonului rece, la Avra Aesthetic Institute. 

De ce Peeling chimic?

Dacă un concept idealist precum „perfecțiunea pielii' nu te convinge să încerci Peeling-ul chimic la Avra Institute, îți oferim toate motivele de care ai nevoie ca să fii ferm, în decizia ta.

Spre deosebire de alte forme de Peeling, precum Peeling-ul mecanic, Peeling-ul chimic este o procedură modernă de rejuvenare a pielii, care șterge câțiva ani de pe chip, redându-i tonusul și suplețea. Peeling-ul chimic se realizează pentru orice tip de ten și, totodată, se poate realiza și pe alte zone ale corpului, precum decolteu sau spate. 

Exfolierea chimică a pielii – principiul pe care se bazează această procedură, implică un proces de decojire, în urma administrării unui cocktail benefic de acizi speciali, care nu deteriorează pielea, într-un mod personalizat: AHA (acizii glicolic, lactic), BHA (acid salicilic), TCA (acid tricloracetic). În felul acesta, se elimină celulele moarte, făcând loc unor celule sănătoase, noi. Cu alte cuvinte, peeling-ul chimic are ca efect reînnoirea celulară. 

La Avra Aesthetic Institute, sunt utilizate Peeling-uri chimice superficiale, care nu afectează pielea, și care pătrund la o adâncime superficială în epiderm, în funcție de acizii folosiți și de concentrația lor. Deși mai există și alte tipuri de Peeling chimic mai profunde, Peeling-ul folosit la Avra Aesthetic Institute este cel mai sigur și blând cu pielea, necesitând cea mai mică perioadă de recuperare, fără reacții adverse.

Beneficiile Peeling-ului chimic

Prin accelerarea procesului de reînnoire celulară, pielea devine vizibil mai tânără, semnele de îmbătrânire se atenuează, iar acest procedeu nu este deloc dureros. Exfolierea chimică este un tratament ușor de suportat, urmat însă de senzație de sensibilitate sporită, o scurtă perioadă. 

La Avra Aesthetic Institute, Peeling-ul chimic PCA Skin/Skouras Med oferă rezultate spectaculoase în probleme ale pielii precum: îmbătrânirea vizibilă, acnee, hiperpigmentare, riduri, puncte negre și alte afecțiuni ale pielii. 

Cele mai bune rezultate le obții prin ședințe lunare de tratament, iar numărul perfect de terapii variază în funcție de tipul problemei, recomandându-se, de regulă, 2-3 ședințe cu esteticienii Avra Aesthetic Institute. 

Având o pregătire solidă în domeniu, specialiștii Avra știu să realizeze în siguranță protocolul de Peeling chimic, fără efecte adverse. Tenul tău va căpăta luminozitate, suplețe, prospețime, precum și o culoare uniformă, într-un cuvânt va fi mai sănătos. 

La Avra Aesthetic Institute, multe celebrități din țară ne calcă pragul. Una dintre ele este actrița Maria Bata, cunoscută la Hollywood. Aceasta este o mare iubitoare a Peeling-urilor chimice și a fost de acord ca unul dintre pachetele noastre de tratament să îi poarte numele. Pachetul se află, acum, la promoție. Află și tu detalii despre promoția noastră la Maria Bata’s Peeling Collection by Avra, și nu ezita să încerci beneficiile acestui tratament, pe pielea ta!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton