(P) Parfumuri de primăvară - înflorește odată cu natura!

 advertising.ringier
.

Parfumurile de primăvară sunt despre continuitate. După o iarnă lungă, geroasă și întunecată, nu doar natura și ale sale bogății abia așteaptă să revină la viață, ci și oamenii prin toate lucrurile pe care le poartă, cu care se accesorizează și prin absolut toate acțiunile lor vor să marcheze această renaștere.

De multe ori se poate să simți că un parfum acționează ca un accesoriu ce reușește să îți ridice starea de spirit și să te poarte într-o călătorie nemărginită a simțurilor. Poate că deja faci așa sau poate că nu, însă când ești pe cale de a face selecția de parfumuri, trebuie să ai în vedere nu doar aromele care te încântă, ci și sezonul în care te afli. 

Acum, la început de primăvară, totul ar trebui să fie despre parfumul îmbietor al naturii revenite la viață. Din fericire, există o mulțime de parfumuri de primăvară frumoase – și atât de multe sunt noi apariții, în special în catalogul Oriflame – gata să te ajute să intri în starea de spirit pentru sezon. Am pregătit special pentru tine o selecție de parfumuri damă, dar și parfumuri bărbați care celebrează sosirea primăverii prin note ademenitoare de iasomie, gardenie și alte note florale de primăvară.

Parfumuri semnătură –parfumuri damă și parfumuri bărbați care să te reprezinte

Nu degeaba i se spune parfum semnătură. Când ești în căutarea parfumului perfect pentru tine sau partenerul tău, faci o selecție riguroasă dintr-o varietate de parfumuri. Unul ar putea fi prea fructat. S-ar putea ca unele parfumuri să amestece un cumul copleșitor de note pe care nu le-ai mai simțit în această formulă până acum. Dar, în cele din urmă, există întotdeauna câte un parfum care să se potrivească perfect pe un anumit tipar. 

Pentru a te ajuta să restrângi nelimitata listă de opțiuni în ceea ce privește selecția de parfumuri damă, dar și parfumuri bărbați, am selectat o scurtă listă de parfumuri primăvăratice atât pentru el, cât și pentru ea din care să îți alegi preferatele! Te prevenim! S-ar putea să te îndrăgostești de mai multe parfumuri din lista noastră, însă când vreodată a făcut vreun rău un parfum în plus adăugat colecției?

Înainte de a-ți prezenta cele mai râvnite parfumuri damă și parfumuri bărbați ale sezonului, iată care sunt notele cele mai căutate primăvara aceasta!

Notele florale sunt printre cele mai căutate în primăvara lui 2021

Notele florale sunt cel mai popular grup de parfumuri de pe piață, cu note de trandafir, iasomie și flori care se dovedesc deosebit de populare. Aceste parfumuri noi, romantice și feminine sunt garantate pentru a menține spiritul primăverii viu pe tot parcursul anului.

Ce-i drept, mai potrivite pentru doamne decât pentru domni, notele florale sunt mult mai prezente într-o selecție de parfumuri damă, decât în una de parfumuri bărbați. Cu toate acestea, dacă alegi note florale atunci când ești în căutare de parfumuri cu care să îți întregești colecția primăvăratică, atunci înseamnă că ești o persoană liberă, cu spirit aventurier, prietenoasă și foarte deschisă.

Notele fructate sunt un bun vestitor al sezonului cald!

Pentru o persoană carismatică, mereu plină de energie, un parfum fructat este la fel de vibrant, vesel și ușor de plăcut în sezonul cald. Un clasic în parfumerie, această familie de parfumuri atrage personalitățile cu note de vârf aerisite – gândește-te doar la combinația de mandarină, grapefruit și portocale roșii – urmate de flori proaspete pentru a completa latura socială. 

La fel de des întâlnite în selecția de parfumuri bărbați cum sunt în cele pentru dame, aromele fructate își fac simțită prezența într-o suită de parfumuri primăvăratice care mai de care mai apetisante și revigorante.

Înflorește odată cu natura alături de selecția noastră parfumuri de primăvară!

Să începem cu selecția de parfumuri damă cu iz de primăvară

Giordani Gold Essenza Blossom radiază o energie care te face să înflorești. Din momentul în care îți atinge pielea, îți ia respirația și te transpune într-o stare sublimă! Dacă dorești să captezi eleganța contemporană cu ajutorul unor miresme clar conturate de florile de portocal, atunci Giordani Gold Essenza Blossom este alegerea potrivită pentru tine.

Lost in You este adiția recentă în oferta de parfumuri damă, dar și parfumuri bărbați din colecția de parfumuri Oriflame. Varianta pentru dame captează vibraţia clipelor de pasiune într-o sticlă cu design modern, trendy, creată ca jumătate dintr-un întreg. Accentele efervescente de ghimbir pătrund aroma florală, condimentând-o. 

Ultimul, dar nu cel din urmă, în selecția noastră de parfumuri damă cu iz de primăvară și-a făcut loc și parfumul All or Nothing din gama Oriflame. Așa cum îi spune și denumirea, face parte din categoria de parfumuri puternice, dar seducătoare potrivite pentru începutul sezonului cald.

Notele de magnolie și frezie se contopesc cu acordul prețios de lămâie pentru o primă impresie memorabilă care durează. Cu o inimă îndrăzneață de petale de iasomie, esență de trandafiri și zmeură acrișoară, dar și o nota rafinată de vanilie, parfumul evocă o senzație intens captivantă. 

Parfumuri bărbați pentru un început seducător de primăvară

În cap de listă este chiar unul dintre cele mai fructate parfumuri bărbați, anume Excite Force. Acesta este unul dintre acele parfumuri care reușește să creeze dependență, datorită compoziţiei irezistibile ce te cucereşte încă de la început cu prospeţimea acordurilor suculente de pepene, pentru ca apoi notele de pin să preia controlul cu aromă persistentă, iar ambra neagră să lase în urmă o notă de o masculinitate memorabilă.

Un parfum dinamic, masculin, cu acorduri fructat-lemnoase este Venture Beyond, care combină notele de vârf fructate, vibrante şi efervescente cu prospeţimea notelor de bază (patchouli, lemn de gaiac și ambră), pentru a lăsa loc masculinităţii de neclintit a stejarului californian.

Chiar dacă alegerea unui parfum semnătură este dificilă, aceste parfumuri sunt întruchiparea sezonului și merită cel puțin testate! De la fructat la floral, până la fructat și floral, aceste parfumuri te vor aduce mai aproape de anotimpul cald. 

Sperăm că selecția noastră de parfumuri te-a inspirat și că alegerea ta va fi de acum ceva mai ușoară. Și dacă nu consideri că ele sunt potrivite pentru tine, te invităm să arunci o privire pe oferta de parfumuri Oriflame, fiindcă gama lor este ceva mai variată. Cu siguranță vei găsi ceva pe gustul tău!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton