(P) Pantofi pentru noua realitate

 advertising.ringier
.

Este un sezon ca niciun altul. Colecția epantofi.ro pentru iarna 2020 întâlnește noua realitate și se bazează pe energia orașelor cu care trebuie să ținem pasul. Confortul  merge mână în mână cu stilul care a stăpânit străzile metropolelor.

Acesta este sezonul modelelor legendare și sigure, precum sneakerșii Fila și adidas, dar și a propunerilor îndrăznețe pentru cei cărora le-a lipsit deja moda. Botinele MELISSA sau cizmele de zăpadă LOVE MOSCHINO demonstrează că, deși rutina ar fi putut deveni o parte a vieții de zi cu zi, cu siguranță nu își are locul în ultimele tendințe.

Aceste vremuri specifice au făcut ca noile tehnologii să fie mai importante ca niciodată. Datorită sistemului esize.me, vei putea alege pantofii potriviți în siguranță, de la distanță. Este, de asemenea, o opțiune perfectă în cazul în care ești în căutarea unor pantofi comozi pentru cei mici.

În colecția de toamnă-iarnă domină albul, negrul și bejul. Minimalismul culorilor nu înseamnă și plictiseală. Cu toate acestea, este baza perfectă pentru ținutele mai îndrăznețe, care ne-au cam lipsit în ultima perioadă. Cheia este confortul cu care ne-am obișnuit petrecând atât de mult timp acasă și care a schimbat și modul în care percepem tendințele de modă.

De pe lista noastră cu propunei fierbinți nu pot lipsi sneakerșii, modelele de trappers, botinele și produsele mărcilor proprii. Numai pe epantofi.ro poți găsi pantofi de la Eva Minge, Eva Longoria sau Rage Age. Locul, unde eleganța clasică întâlnește stilul streetwear pentru a oferi creații moderne și, mai presus de toate, practice, care vor susține examenul atât în fiecare zi, cât și la diverse ocazii speciale.

O notă de extravaganță este strecurată în croieli. Tălpile groase, partea superioară înaltă și șireturile decorative oferă pantofilor un chic metropolitan și permit revenirea la realitate cu o siguranță de sine și o energie complet nouă.

Descoperă cele mai noi colecții de încălțăminte pe epantofi.ro!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton