(P) NordVet – Un cabinet veterinar din Suceava pe placul oricărui animal de companie

 Sava Elisabeta
.

Dacă ai deja în mijlocul familiei un suflet ce îți ține companie zi de zi, știi deja cât de mare este responsabilitatea în ceea ce privește îngrijirea acestuia. La fel de bine știi că, în afară de tine, un rol foarte important în viața micului prieten patruped îl are medicul veterinar.

Încă din primele luni de viață, animalul de companie are nevoie de vaccinuri, deparazitări, controale frecvente. Precum în cazul oamenilor, și pentru el fericirea este direct proporțională cu o stare de sănătate foarte bine întreținută, supravegheată permanent. De aceea, locul pe care îl alegi trebuie să reprezinte mai mult decât un cabinet medical veterinar.

Clinica veterinară NordVet dispune de o echipă de medici veterinari profesioniști ce își asumă angajamentul să ofere servicii excelente clienților și servicii medicale de înaltă calitate animalelor. Echipa NordVet afișează un angajament de neegalat clienților, prin formare continuă, prin avantajele tehnologiilor deținute în serviciile veterinare și nu în ultimul rând prin grija și compasiunea cu care sunt tratate animalele.

Personalul clinicii este specializat atât în țară, cât și în străinătate. Ei țintesc să păstreze un mediu de muncă sigur și plăcut, în timp ce încurajează cele mai frumoase aspecte ale creșterii responsabile a unui animal de companie.

Tratamentul sau consultația micului patruped se va desfășura întotdeauna sub regula celor trei cuvinte magice: DRAGOSTE, PASIUNE, PROFESIONALISM. Întotdeauna în această ordine. Dragostea pentru animale, pasiunea pentru ceea ce fac și profesionalismul de care dau dovadă îi fac să fie cea mai de încredere clinică în domeniul veterinar.

Atunci când micul blănos patruped are parte de îngrijirea permanentă a unui medic veterinar specializat, bunăstarea sa se va observa în dragostea pe care ți-o va întoarce de zece ori mai mult. În momentul în care medicul veterinar devine cel mai bun prieten al patrupedului, totul este minunat.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton