(P) Moroccanoil - o minune a naturii ideală pentru a oferi părului tău frumusețe și sănătate!

 advertising.ringier
.

Care sunt beneficiile produselor Moroccanoil și cum ar trebui să le utilizezi? Poți îmbunătăți aspectul pielii scalpului și al părului uscat și deteriorat?

Atunci când auzim de produse pentru par, în special de cele care conțin uleiuri vegetale, ne gândim la cât de dificilă este alegerea. Cu toții ne dorim un par suplu, mătăsos, frumos și nu vrem să punem nimic super greu care să îl îngrașe și să ii ofere un efect de par mereu murdar și îmbâcsit. Acestea fiind spuse, ce fel de produse pentru îngrijirea părului ar trebui să alegem și, mai ales, ce uleiuri ar trebui să conțină acestea? Ei bine, recomandăm Moroccanoil.

Vorbim despre o gama întreaga de produse ce conțin ulei de argan antioxidant. Acest ulei de argan a fost mult timp promovat ca un salvator în tratarea părului, pielii scalpului, dar și în tratarea pielii în general și a unghiilor uscate și deteriorate, datorită proprietăților sale extraordinare. Moroccanoil conține, astfel, acest ulei extraordinar în mai multe tipuri de produse, de la uleiul de par și până la șampon și balsam. Astfel, să vedem care sunt beneficiile uleiului de argan, cum funcționează și cum ar trebui să îl utilizăm.

Ce este uleiul de argan folosit în produsele Moroccanoil?

Uleiul de argan este fabricat din sâmburii nucilor de argan, care se găsește în interiorul fructului arganului, originar din Maroc (de unde și o altă denumire de ulei marocan'). Pentru a obține uleiul, fructele trebuie uscate (de obicei acest lucru se face sub soare), iar nucile sunt ulterior extrase, crăpate și presate, astfel încât uleiul să fie eliberat. Din cauza faptului că aceșți copaci cresc doar în anumite zone și, prin urmare, există un număr limitat al producției, uleiul de argan este considerat a fi unul dintre uleiurile mai rare, ceea ce explică și de ce poate fi mai scump. 

Beneficiile uleiului de argan 

Uleiul de argan este bogat în acizi grași omega, care îmbunătățesc pielea uscată și adaugă strălucire părului deteriorat. Fenolii din uleiul de argan mențin sănătatea scalpului și ajută la echilibrarea nivelurilor de pH, care combate excesul de sebum. De asemenea, acest ulei conține vitamina E și acizi linoleici, elemente ideale pentru a hidrata ușor pielea, a înmuia cojile uscate și chiar a reduce cicatricile acneei de pe scalp. Uleiul de argan este considerat unul din cele mai bune uleiuri anti-îmbătrânire, ceea ce înseamnă că poate ajuta enorm, mai ales când este folosit și pentru alte tipuri de produse cosmetice.

Singura problemă o prezintă doar persoanele care suferă de acnee severă. Asta pentru că uleiul de argan conține acid oleic, un ingredient extrem de comedogen, adică poate înfunda porii, care ar putea provoca acnee inflamatorie. Dacă ești predispus la acnee și experimentezi des erupții, nu este indicat să abuzezi de acest ulei și ar fi mai bine să consulți un dermatolog. Cu toate acestea, acesta este un ulei ușor în comparație cu altele care blochează porii.

Cum se utilizează uleiul de argan

Când vine vorba de utilizarea uleiului de argan, acesta poate fi folosit atât în formă pură, cât și prin intermediul produselor cosmetice. Uleiul folosit în produsele Moroccanoil sunt ideale pentru părul uscat și deteriorat. Oferă o umezeală profundă părului în comparație cu toate celelalte uleiuri, fără a face părul să se simtă nici greu, nici gras.

Dacă folosim un ulei de tip tratament pentru par de la Moroccanoil, acesta este indicat să fie aplicat pe părul spălat și uscat în prealabil cu prosopul și trebuie insistat în zona vârfurilor. Apoi părul trebuie periat ușor. De asemenea, uleiul de argan se pare că face părul să crească. Produsele care conțin ulei de argan pot ajută la hrănirea scalpului și la încurajarea celulelor stem dermice, ajutând astfel la creșterea părului.

O altă opțiune de la Moroccanoil, este balsamul Hidratant Reparator care repară șuvițele uscate și vârfurile despicate, stimulează creșterea părului, susține un scalp sănătos și ține electrizarea la distanță, datorită unei combinații de ulei de argan, extracte naturale de lavandă, mușețel, rozmarin, jojoba, vitamine, cheratina. Acest balsam este minunat pentru majoritatea tipurilor de păr, însă cu precădere pentru părul uscat.

Este interesant de remarcat faptul că uleiul de argan folosit și în produsele Moroccanoil, din punct de vedere chimic, este foarte asemănător cu uleiul de măsline, constând în principal din acid oleic, așa cum spuneam mai sus. Mai trebuie să menționăm că vedete internaționale, precum frumoasă Charlize Theron, promovează minunile uleiului de argan, susținând că este ideal pentru păr și pentru piele.

În concluzie…

Dă-i părului tău ceea ce merită și, dacă îți dorești cele mai bune produse, atunci alege Moroccanoil! Această marcă revoluționară îți va răsfață părul, oferindu-i un aspect sănătos, netezire și strălucire în cel mai scurt timp. Multe persoane care au folosit produsele Moroccanoil afirmă că acestea, în special datorită conținutului de ulei de argan, fac minuni. Un jucător unic și inovator în lumea uleiului de păr, acest brand promite îngrijirea părului cu produse de calitate, așa cum nu ai mai experimentat vreodată.

Părul tău va primi un cocktail de antioxidanți și substanțe nutritive, care funcționează perfect asupra părului tău pentru a oferi rezultate vizibile și palpabile. Iubite de profesioniștii din industria cosmetică și de vedete din întreaga lume, poți avea încredere că un tratament de păr de la Moroccanoil îți va transformă rutina de îngrijire a părului pentru totdeauna. Caută gama de șampon și balsam de calitate disponibilă pe site-ul magazinului beauty4ever.ro și alege soluția cea mai potrivită părului tău, fie că ai nevoie de umiditate sau volum suplimentar. Îți garantăm că te vei simți mai frumoasă și mai încrezătoare!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton