(P) Modele Salopete Elegante de Damă 2020

 advertising.ringier
.

Atunci când ai de participat la un eveniment important care impune purtarea unei ținute elegante nu este întotdeauna ușor să te decizi. Care să fie cea mai bună alegere, o rochie maxi, o rochie lungă cu strasuri și un decolteu adânc, ceva mulat sau din contra o ținută lejeră? Înainte de a te hotărî primul pas ar fi să afli cât mai multe detalii despre evenimentul la care urmează să participi, dar nu exclude niciuna dintre aceste variante.

O opțiune ar fi să te orientezi în final la o salopetă. Acel model de salopetă care îmbină eleganța cu rafinamentul, care are un design modern și îndeplinește toate condițiile pentru a fi piesa de rezistență a ținutei tale.

La capitolul salopete elegante ai foarte multe opțiuni. Excluzând variantele super sport sau extrem de casual, variantele sunt nenumărate.

Poți foarte simplu să optezi pentru o salopetă cu umeri goi și o croială simplă, care îți va pune în valoare feminitatea și senzualitatea. Accesorizează-o cu un colier simplu, pantofi stiletto și o geantă minimalistă și ești gata de petrecere, cu siguranță vei atrage toate privirile la evenimentul la care urmează să ajungi.

Salopetele elegante în culori vibrante sunt un adevărat must-have, dacă te numeri printre fashionistele care vor să fie în pas cu tot ce este nou și cool. Poți alege între roz electrizant, albastru sau verde intens ori un galben solar, oricare dintre aceste variante te va transforma într-o adevărată vedetă a petrecerii. Ține însă cont că acest stil să ți se potrivească, să fie în ton cu personalitatea ta.

Salopeta scurtă elegantă se numără printre piesa vestimentară preferată a multor vedete, inclusiv divele de la Hollywood au ales de multe ori salopeta scurtă chiar și pentru covorul roșu. Purtată cu atitudinea potrivită, salopetă scurtă poate fi o adevărată declarație de stil și rafinament. Salopeta scurtă poate fi purtată la petreceri, în club, la evenimentele speciale care au loc în timpul zilei. Se potrivește aproape în orice ocazie, este important doar ca acest model să se potrivească personalității tale. Există o mare varietate de modele de salopete elegante scurte, din materiale prețioase precum mătasea, accesorizate cu strasuri sau tul, cu croială îndrăzneață sau urmând liniile stilului clasic.

Salopetă scurtă poate fi purtată la evenimente speciale pentru că se încadrează în categoria ținutelor elegante. Pentru a pune și mai bine în valoare ținuta, o poți accesoriza cu câteva bijuterii simple, o pereche de pantofi de calitate și un gentuță chic.

Salopeta cu inserții strălucitoare este o altă piesă care poate deveni partea componentă a unei ținute elegante. Pentru acele femei care își doresc să strălucească pur și simplu și să se simtă ca niște adevărate dive pe covorul roșu atunci când participă la o ocazie specială, salopeta cu ștrasuri sau paiete poate înlocui cu succes clasica rochie lungă de petrecere. Atunci când optezi pentru o astfel de ținută care are deja incluse inserțiile strălucitoare, nu va mai fi nevoie să te preocupi de alte accesorii pe care să le pui. O pereche de pantofi sau sandale cu toc înalt și o geantă plic sunt suficiente pentru a completa ținuta ta elegantă de seară.

Salopeta elegantă cu decolteu Foggi adânc poate fi prima opțiune a femeilor îndrăznețe și încrezătoare care vor să atragă toate privirile și complimentele celor din jur atunci când ia parte la un eveniment. Poartă-o la orice eveniment ești invitată, cu pantofi negri cu toc sau platforme înalte negre. Poți alege o geantă plic pentru a desăvârși ținuta ta provocatoare.

Salopetele mulate sunt și ele pe lista de opțiuni ale femeilor îndrăznețe cărora silueta le permite să poarte un astfel de model, care subliniază formele corpului și pune în valoare aerul senzual al unei femei dornice să iasă în evidență, atunci când ia parte la un eveniment special. Salopetele mulate sunt ușor de purtat, în ciuda faptului că la prima vedere nu par atât de confortabile. La fel ca multe modele, salopetele mulate cu decolteuri adânci sunt recomandate femeilor sigure pe ele și pe atuurile lor, celor încrezătoare și mereu dornice să fie sufletul petrecerii. Acest model de salopetă este o opțiune bună și pentru o seară în club, când ești în căutarea unei ținute elegante, dar nu ești foarte dornică să porți o rochie.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton