(P) Metaxa & Esophy - Sărbătoarea continuă

 bogdan.galca
.

Încă de la înființarea Casei, una dintre valorile METAXA profund înrădăcinate este explorarea. Maestrul Metaxa, Constantinos Raptis caută constant noi modalități de a pune în valoare notele complexe ale distilatelor din vin învechit, ale vinurilor Muscat din insulele Mării Egee și ale buchetului secret de ierburi și plante mediteraneene, obținând un gust fin, perfect echilibrat și aromat. Casa Metaxa a inițiat la sfârșitul anului trecut o colaborare interesantă cu ÉSOPHY, un atelier de ciocolată artizanală. Marca de ciocolată grecească premium a fost aleasă de Maestrul Metaxa pentru a accentua subtilitățile gustului METAXA 12 Stars și METAXA Private Reserve într-o manieră expresivă, prin propunerea unor rețete artizanale create exclusiv pentru METAXA. Această asociere specială s-a transformat într-o experiență de explorare și o poveste de succes care era menită să se repete!

De Paște Casa Metaxa propune o nouă simfonie pentru gusturi!

Pasiunea comună pentru ingredientele mediteraneene, împărtășită de creatorii Esophy si METAXA, s-a transformat într-o propunere senzorială de arome noi, pline de prospețimea fructelor și căldura ciocolatei pure – METAXA x ESOPHY drajeuri.

Într-o inițiativă plină de inspirație și pasiune, fructele grecești au fost îmbrăcate în straturi fine de ciocolată bogată, pentru a crea o combinație proaspătă de primăvară, ce complimentează perfect notele complexe și fine specifice băuturilor METAXA.

Cele două două variante de ciocolată vor însoți cele mai fine creații ale Maestrului Metaxa, METAXA 12 Stars și METAXA Private Reserve, pentru o experiență de food pairing inedită.

METAXA 12 Stele, în asociere cu drajeuri din coajă de portocale, învelite în ciocolată amăruie și oțet balsamic

Păstrând aroma proaspătă de portocale și a ciocolatei amărui cu oțet balsamic, noile drajeuri propun o aromă fructată, proaspătă. Ciocolata neagră 70%, creată dintr-un amestec de diverse tipuri de boabe de cacao ce se armonizează în note accentuate și subtile, oferă o experiență intensă și bogată, in care se regăsește echilibrul perfect dintre aroma portocalei și aciditatea oțetului balsamic și completează perfect experiența gustului METAXA 12 Stele.

METAXA Private Reserve, în asociere cu caise suculente și ciocolată neagră picantă

Noile drajeuri în ediție limitată sunt create pentru cei ce iubesc fructele asociate cu condimente picante. Produs din 73% ciocolată neagră și extract de caise, acest amestec de ciocolată este obținut din diverse tipuri de cacao de proveniență diferită, ce oferă un gust perfect echilibrat și bogat, cu o consistență solidă de cacao prăjită, note puternice amărui și note discrete de fructe proaspete ce complează subtil gustul inconfundabil METAXA Private Reserve.

www.consuma-responsabil.ro

www.bdg.ro

www.beicevrei.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton